PROMO

Ostvarite povrat novca i uštedite uz Tipli.hr

Ostvarite povrat novca i uštedite uz Tipli.hr
Tipli.hr

Svi mi volimo kupovati, ali još nam je draže kada možemo kupovati po najboljim cijenama! Ako želite učiniti svaku svoju kupovinu povoljnijom nego inače, tada je krajnje vrijeme da počnete koristiti uslugu Tipli koja vam omogućava povrat novca u određenom iznosu, a koji zatim možete koristiti kako vam najbolje odgovara! Zanimljivo, zar ne? Nastavite čitati i saznajte više.

Kako Tipli funkcionira?

Koristite stranicu Tipli i bit ćete nagrađeni. Registracija na stranici je potpuno besplatna, a omogućava vam cashback. Cashback doslovno znači povrat novca, tj., s ovakvom vrstom povrata novca ostvarujete pravo na povrat dijela novca koji ste potrošili tijekom svoje online kupovine.

Na stranici Tipli navedene su sve internetske trgovine u kojima možete ostvariti povrat dijela novca, a trebate se samo registrirati na Tipliju, čime ćete ostvariti to pravo. Nakon registracije ne trebate unositi svoj broj kreditne kartice, već samo broj računa na koji želite primiti novac koji ste dobili korištenjem Tipli stranice.

Zapravo je vrlo jednostavno: na stranici Tipli odaberite internetsku trgovinu u kojoj želite nešto kupiti. Posjetite trgovinu i odaberite ono što ste planirali. Nakon uspješne kupovine, dobit ćete dio novca natrag na svoj račun.

Kako se još može uštedjeti uz Tipli?

Osim uz cashback, na Tipliju su dostupni i brojni kodovi za popust uz pomoć kojih možete odmah ostvariti brojne popuste u popularnim trgovinama. Neovisno o tome tražite li nešto za svoj dom, želite li osvježiti svoju garderobu ili pak pokloniti neku sitnicu dragoj osobi, Tipli će vam pomoći pronaći ono što tražite, a pritom ćete moći i uštedjeti.

Popularna trgovina Sancta Domenica ima zaista bogatu ponudu različitih proizvoda, od velikih i malih kućanskih uređaja do proizvoda za njegu tijela te opreme za dom i vrt. No, ono po čemu su vjerojatno najpoznatiji je bogata ponuda elektroničkih uređaja, kako za one koji traže nešto za kućnu uporabu, do zagriženih gamera kojima su potrebni najnoviji gadgeti. Neovisno o tome u koju skupinu među ove dvije pripadate, sigurno će vam biti drago kada na Tipli.hr pronađete Sancta Domenica kod za popust.

Isto tako, otkako se pojavio u Hrvatskoj, Mall.hr postala je omiljena adresa svih onih koji traže odličnu ponudu raznovrsnih artikala na jednom mjestu po povoljnim cijenama. A sigurno vam je drago čuti što na Tipliju možete pronaći i Mall.hr kod za popust, što znači da će sve vaše buduće kupnje na ovoj odličnoj stranici biti još povoljnije!

Na kraju, svi ljubitelji modnih trendova sigurno s nestrpljenjem čekaju što su modni dizajneri pripremili za nadolazeće toplije vrijeme kako bi mogli obnoviti svoju garderobu. Pravo mjesto na kojem to možete vrlo jednostavno učiniti jest Modivo, internetska trgovina koja u svojoj ponudi nudi najnovije trendove u svijetu mode za žene, muškarce i djecu. I naravno, na Tipliju ćete pronaći i Modivo kod za popust, zahvaljujući kojem će vaše najnovije modne kolekcije u trenu postati još dostupnije i povolnije!

Naravno, na Tipli.hr dostupne su i brojne druge popularne trgovine, zahvaljujući čemu možete uživati u odličnoj ponudi svojih omiljenih trgovina uz najpovoljnije cijene!

Izdvojeno


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.