PROMO

PRILIKA ZA POSAO?

IZVAN FOKUSA TRAŽI NOVE ČLANOVE TIMA - event manager/icu!

IZVAN FOKUSA TRAŽI NOVE ČLANOVE TIMA - event manager/icu!
Izvan fokusa

Izvan fokusa tim grupa je mladih i ambicioznih kreativaca koji unazad deset godina zajednički produciraju televizijske, filmske i video sadržaje te organiziraju događanja, festivale i provode razne marketinške aktivnosti.


Event manager/ica

 

 

Što će Event manager/ica raditi?

Angažman event managera, ovisno o pojedinom projektu, može obuhvaćati kreiranje ideje i koncepta eventa/manifestacije, prikupljanje financijskih sredstava i sponzora, koordinaciju marketinga eventa, koncipiranje i koordiniranje programa eventa, komunikaciju i koordinaciju svih uključenih strana (tehnička produkcija, hospitality izvođača, ugostiteljska ponuda...) te realizaciju eventa na terenu. Event manager/ica vodi i dokumentaciju manifestacija, prati troškovnike i izrađuje prijave za natječaje te izvještaje.

Koje poslove će raditi?

Event manager će obavljati poslove organizacije i koordinacije raznih manjih i većih događaja i manifestacija poput koncerata, gastro festivala i sličnih evenata u razdoblju od ožujka do rujna 2024. godine. U slučaju dobre suradnje kandidatu će biti ponuđen i nastavak radnog odnosa na neodređeno.

Što se traži od novog člana tima?

Poželjno je, ali nije uvjet, imati završeno obrazovanje u području menadžmenta, PR-a, marketinga ili sličnog područja. Očekuje se iskustvo u organizaciji i vođenju evenata u trajanju od minimalno 2 godine. Traži se osoba koja je timski igrač, komunikativna osoba spremna komunicirati s velikom brojem ljudi u danu. Očekuje se spremnost na fleksibilan rad (koji može uključivati i vikende tijekom kojih se održavaju eventi) te brzina, kreativnost, organiziranost i preciznost u obavljanju poslova. Uvjet je posjedovanje vozačke dozvole B kategorije.

Što možete očekivati od Izvan fokusa?

Novog člana tima očekuje mlada ekipa zaljubljenika u evente i manifestacije te audiovizualne djelatnosti, dobra zezancija, ali i mnogo posla. Posao će biti dinamičan i radit će se na različitim projektima kroz koje će se moći i puno naučiti. Radi se putem ugovora na određeno, fleksibilno radno vrijeme te sufinancirani topli obrok. Ovisno o radno-pravnom statusu zainteresiranih kandidata suradnju je moguće ostvariti i kroz druge pravne oblike. Posao se obavlja u uredu u Brozovoj ulici 8a u Zagrebu, a prema potrebi i u Karlovcu (posebice kroz ljeto!), odnosno na lokacijama održavanja evenata. Manifestacije se održavaju diljem Karlovačke županije te manje u gradu Zagrebu.

Kako se prijaviti?

Svoj životopis je potrebno poslati putem linka za prijavu najkasnije do 12. 2. 2024. 

TKO JE IZVAN FOKUSA?

Izvan fokusa tim grupa je mladih i ambicioznih kreativaca koji unazad deset godina zajednički produciraju televizijske, filmske i video sadržaje te organiziraju događanja, festivale i provode razne marketinške aktivnosti. Tim ima urede u Karlovcu i Zagrebu, a djelatnost obavlja diljem Hrvatske i šire.

Svake godine produciraju se deseci epizoda raznih TV emisija na nacionalnim televizijama, nekoliko stotina kratkih video materijala te tisuće fotografija i mnogobrojni eventi. Većina našeg tima od petnaestak članova čine mladi, koji su stekli zavidno iskustvo rada u kreativnim i kulturnim industrijama, a trenutno smo u fazi proširenja tima.          


 

Izdvojeno


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.