PROMO

OD 24. DO 27. TRAVNJA

Dani obrtništva u Karlovcu i Karlovačkoj županiji otvaraju se u četvrtak! Veliki obrtnički sajam, puno događanja i bogata gastro ponuda

Dani obrtništva u Karlovcu i Karlovačkoj županiji otvaraju se u četvrtak! Veliki obrtnički sajam, puno događanja i bogata gastro ponuda

Vidimo se na Danima obrtništva u Karlovcu od 25. do 27. travnja u Školskoj sportskoj dvorani Mladost.

U četvrtak 25. travnja svoja će vrata otvoriti nikad veći Obrtnički sajam u Karlovcu i to u okviru manifestacije Dani obrtništva u gradu Karlovcu i karlovačkoj županiji. 

Školska sportska dvorana Mladost na Rakovcu tako će do 27. travnja biti domaćin velikog sajma obrtnika na uređenom izlagačkom zatvorenom prostoru od 1.300 četvornih metara, te još 600 m2 otvorenog prostora. Organizatori iz Obrtničke komore Karlovačke županije i Udruženja obrtnika grada Karlovca, uz potporu Grada Karlovca, Turističke zajednice i Hrvatske obrtničke komore, kao i pokrovitelja Ministarstva poljoprivrede pripremili uz obrtnički sajam prodajnog tipa pripremili su i brojne druge sadržaje i događanja, kao i bogatu gastro ponudu. 

OPG-ovi će svoje domaće proizvode svim pvosjetiteljima predstaviti u hodniku dvorane, dok je veliki izlagački prostor u samoj dvorani rezerviran za brojne obrte iz Karlovca i Karlovačke županije, ali i šire, kao i prezentaciju školskih programa koji obrazuju za deficitarna zanimanja, a koja su itekako tražena kod obrtnika. 

Za školarce koji će na Dane obrtništva dolaziti i organizirano i individualno održavat će se radionice radionice tijekom kojih će učenici moći iz prve ruke vidjeti kako protiču radni dani obrtnika, imat će priliku popričati možda i sa svojim budućim poslodavcima. Očekuje se organizirani dolazak više od dvije tisuće osnovnoškolaca, za njih će biti organizirani autobusi, dok će moći doći i individualno s roditeljima u subotu 27. travnja. 

Građane koji će posjetiti Dane obrtništva zanima i onaj ugostiteljski dio, dobra hrana i kvalitetna pića su ono što krasi i obrtnike - ugostitelje šire karlovačke regije. U planu je gastro kutak, a u četvrtak 25. travnja bit će organizirana Gastro izložba. Za cijelo vrijeme sajma tu će biti prisutni vinari i vinogradari iz ozaljske udruge, pa će imati i prigodnu ponudu svog kvalitetnog vinskog asortimana. 

Ceh frizera i kozmetičara organizirat će šišanje posjetitelja tijekom trajanja cijelog sajma i to uz dobrovoljni prilog koji će biti doniran u humanitarne svrhe. Ni ovo predstavljanje obrtništva neće proći bez tradicionalne revije frizura i modne revije. Ceh cvjećara pripremit će veliki fotokutak za fotografiranje i trajnu uspomenu sa sajma. 

Prigodno uz Dane obrtništva u Sportskoj dvorani na Vunsko polje će u subotu pristići brojni obrtnici iz cijele Karlovačke županije i to na Županijske obrtničke sportske igre. Kolege obrtnici odmjerit će snage i vještine u nogometu, pikadu, beli, tenisu, stolnom tenisu, ali i kuglanju, potezanju užeta, odbojci na pijesku, te vještini zabijanja čavla u panj. U subotu će se kuhati i humanitarni kotlić, uz obrtnike spravljat će ga i lovci iz karlovačkih lovačkih udruženja, a sve će se porcije dijeliti uz dobrovoljni prilog, namijenjen u humanitarne svrhe. 

Vidimo se na Danima obrtništva u Karlovcu od 25. do 27. travnja u Školskoj sportskoj dvorani Mladost. Više čitajte OVDJE...

Cijeli program pogledajte OVDJE...

Izdvojeno


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.