TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? U suradnji s portalom Posao.hr donosimo top ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji

Tražite posao? U suradnji s portalom Posao.hr donosimo top ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji
Posao.hr

Tražite posao? Došli ste na pravo mjesto! U suradnji s portalom posao.hr, donosimo vam top 10 poslovnih ponuda ovog tjedna. Želimo vam sreću u potrazi!

KTC d.d. zapošljava Konobara (m/ž), Pomoćnog kuhara (m/ž) i Skladišnog radnika (m/ž). Od kandidata se traži srednja stručna sprema, poznavanje rada na računalu, vozačka dozvola B kategorije i 1 godina radnog iskustva. Mjesto rada je Karlovac. Prijave se zaprimaju do 05.06.2023. putem brze prijave.

Studenac traži kandidata za poziciju Voditelj prodavaonice (m/ž). Poslodavac nudi iznadprosječna primanja s plaćenim putnim troškovima, mogućnost mjesečnih stimulacija i bonus paketa te mogućnost profesionalnog razvoja. Mjesto rada je Kamanje, a prijaviti se možete do 23.06.2023. putem brze prijave.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Globalna hrana d.o.o. / McDonald's zapošljava na pozicijama Sezonski radnik u restoranu (m/ž), Radnik u restoranu (m/ž) i Radnik u McCafe-u (m/ž). Mjesto rada je Vukova Gorica, a prijave se zaprimaju do 08.06.2023. Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme, naknadu za topli obrok, plaćene troškove prijevoza u potpunosti i iznadprosječnu plaću u sektoru ugostiteljstva. Prijavite se putem linka.

Nattoni International zapošljava na poziciji Prodajni savjetnik / Active Marketing Chief (m/ž). Mjesto rada je teren u cijeloj Hrvatskoj, a prijave se zaprimaju do 05.06.2023. Traži se samostalna i snalažljiva osoba koja je spremna raditi u poticajnom i dinamičnom okruženju. Prijavite se putem linka.

Algorithmics zapošljava Predavača (m/ž) u školi programiranja za djecu. Posao se obavlja online ili na užem području grada Zagreba. Poslodavac nudi mogućnost prelaska na full-time posao, materijale za edukaciju i rad te raspored predavanja prema dogovoru. Možete se prijaviti do 18.06.2023. putem brze prijave.

CC PORTER Sp. z o.o. zapošljava na nekoliko pozicija: Sales Advisor with Croatian (m/ž), Sales Specialist with German (m/ž), Sales Specialist with Finnish (m/ž), Sales Trainer with Croatian and English (m/ž). Traže se kandidati koji govore strane jezike te koji imaju minimalno 2 godine iskustva na istim ili sličnim poslovima. Ovi se poslovi obavljaju od kuće. Prijaviti se možete do 30.06.2023. putem linka.

Manpower zapošljava Terenskog referenta prodaje sa znanjem mađarskog jezika (m/ž). Mjesto rada je Hrvatska i Mađarska, uz rad od kuće (radi se hibridno). Prijave se zaprimaju do 09.06.2023. Od kandidata se traži profesionalna razina znanja mađarskog jezika, komunikativnost te prodajne i prezentacijske vještine. Prijavite se putem linka.

Trgovina Pegasus d.o.o. zapošljava Prodavača u Internet trgovini (m/ž). Natječaj je otvoren do 08.06.2023., a mjesto rada je Sveta Nedjelja ili od kuće. Posao uključuje savjetovanja strankama i prodaju proizvoda Internet trgovine (preko telefona, onlinechata ili e-maila). Prijave se zaprimaju putem brze prijave ovdje.

CMIK d.o.o. zapošljava Konobara (m/ž). Mjesto rada je Karlovac. Prijave se zaprimaju do 24.06.2023. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno, puno radno vrijeme i djelomičnu naknadu za troškove prijevoza. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

METALIKA d.o.o. zapošljava Radnika u proizvodnji (m/ž). Mjesto rada je Ogulin, a prijave se zaprimaju do 30.06.2023. Poslodavac nudi rad na neodređeno vrijeme, puno radno vrijeme i u potpunosti plaćene troškove prijevoza. Prijavite se putem linka.

Posjetite portal posao.hr. kako biste vidjeli i ostale oglase u ponudi. Sretno!

 

Izdvojeno


Reci što misliš!