TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? U surednji s portalom Posao.hr donosimo top 10 otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji

Tražite posao? U surednji s portalom Posao.hr donosimo top 10 otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji
Posao.hr

Tražite posao? U suradnji s portalom posao.hr donosimo vijesti o trenutno otvorenim radnim mjestima. Portal za zapošljavanje donosi 10 aktualnih poslovnih prilika. Sretno!

Gi Group Staffing Solutions zapošljava Tehničara za telekomunikacije (m/ž). Poslodavac nudi stimulativna primanja i bonuse na plaću, službeni automobil i informatičku opremu, fleksibilno radno vrijeme te mogućnost napredovanja i usavršavanja. Mjesto rada je višelokacija u Hrvatskoj. Prijave se zaprimaju do 20.07.2023. putem brze prijave.

Konzum Plus d.o.o. zapošljava na pozicijama Skladištar u prodavaonici (m/ž), Prodavač gotovih jela (m/ž), Prodavač – blagajnik (m/ž) i još nekoliko drugih pozicija. Mjesto rada je cijela Hrvatska. Prijave se zaprimaju do 20.07.2023. Poslodavac nudi priliku za stalno zaposlenje i napredovanje. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Studenac d.o.o. zapošljava Prodavača / Blagajnika (m/ž). Mjesto rada je kontinentalna Hrvatska, a prijave se zaprimaju do 17.07.2023. Svakodnevni posao uključuje izlaganje robe te brigu o rokovima, cjenovnom označavanju i popunjenosti odjela. Poslodavac nudi plaćene troškove prijevoza, mogućnost dodatnih financijskih nagrada za ostvarene rezultate i osiguran smještaj. Prijavite se putem linka.

Bubanj-Niskogradnja d.o.o. zapošljava Vozača C i E kategorije (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave se zaprimaju do 15.07.2023. Od kandidata se traži iskustvo u građevini, uredna vozačka dozvola te odgovoran i savjestan pristup radu. Poslodavac nudi plaćen smještaj ukoliko zaposlenik nije iz Zagreba. Prijavite se putem linka.

media-press.tv Adria d.o.o. traži Tekstopisca / Editora za tiskana izdanja (m/ž) na njemačkom jeziku. Poslodavac nudi stručno mentorstvo, sustav bonusa, poticajno radno okruženje i mogućnosti usavršavanja. Mjesto rada nalazi se u Zagrebu, ali moguća je opcija trajnog rada od kuće. Prijave traju do 11.07.2023, a prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave.

Connection Project j.d.o.o. zapošljava na poziciji Administrative Assistant in Sales (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, ali moguće je raditi i od kuće. Prijave se zaprimaju do 07.07.2023. U opisu posla nalazi se kontaktiranje potencijalnih klijenata i organiziranje sastanaka s postojećim klijentima te svakodnevna komunikacija s međunarodnim timom. Prijavite se putem linka.

Lidija obrt za posredovanje vl. Lidija Čevra zapošljava na poziciji Stručni suradnik na izvornom njemačkom jeziku (m/ž). Radi se o ugodnoj poslovnoj telefonskoj komunikaciji na izvornom njemačkom jeziku. Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme i fleksibilan broj radnih sati te satnicu od 10€. Ovaj se posao obavlja od kuće. Možete se prijaviti do 24.07.2023. putem brze prijave.

CC PORTER Sp. z o.o. zapošljava na nekoliko pozicija: Press Ads Copywriter with Croatian - freelance (m/ž), Press Ads Copywriter with Bulgarian - freelance (m/ž), Press Ads Copywriter with Romanian – freelance (m/ž). Traže se kandidati koji govore strane jezike te koji imaju prethodnog iskustva na istim ili sličnim poslovima. Ovi se poslovi obavljaju od kuće. Prijaviti se možete do 14.07.2023. putem linka.

Globalna hrana d.o.o. /McDonald's zapošljava Radnika u restoranu (m/ž), Radnika u McCafe-u (m/ž) i Sezonskog radnika u restoranu (m/ž). Mjesto rada je Vukova Gorica. Prijave se zaprimaju do 14.07.2023. Traže se fleksibilni, otvoreni i odgovorni kandidati koji vole rad u timu. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava na poziciji Monter / Serviser (m/ž). Mjesto rada je cijela Hrvatska, a prijave se zaprimaju do popune pozicije. U opisu posla nalazi se servisiranje rashladnih i klima uređaja. Poslodavac nudi stimulativnu plaću i mogućnost osobnog napredovanja. Prijavite se putem linka.

Ostatak ponude poslova možete pronaći na portalu posao.hr. Sretno u pretraživanju!

 

Izdvojeno


Reci što misliš!