TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? Onda je ovo pravo mjesto za vas, provjerite ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji

Tražite posao? Onda je ovo pravo mjesto za vas, provjerite ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji
Posao.hr

Portal posao.hr pr(a)vo je mjesto u potrazi za poslom. I ovog tjedna donosi vam 10 aktualnih poslovnih prilika. Sretno pri zapošljavanju!

KTC d.d. zapošljava Skladišnog radnika (m/ž). U opisu posla nalazi se slaganje i sortiranje robe na policama i skladištu, priprema robe za izdavanje, kontrola rokova trajanja robe radi i ostali poslove po nalogu neposrednog rukovodioca. Mjesto rada je Karlovac. Prijave se zaprimaju do 31.07.2023. putem brze prijave.

Thermo Stone d.o.o. traži kandidata za poziciju Voditelj prodajnog područja (m/ž). Od kandidata se očekuje poznavanje građevinskih materijala, trendova i sudionika na građevinskom tržištu te komunikacijske vještine i orijentiranost ka timskom radu. Mjesto rada je Istra i izvozna tržišta. Prijaviti se možete do 11.08.2023. putem linka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zeus Prima d.o.o. zapošljava Agenta u korisničkoj službi za njemački jezik (m/ž). Posao se obavlja u potpunosti od kuće. Prijave se zaprimaju do 20.07.2023. Poslodavac nudi fiksnu satnicu 5.70€ neto, mjesečne bonuse za postizanje traženih ciljeva i stalni radni odnos. Prijavite se putem linka.

B for Business d.o.o. traži Vozača kamiona kipera C kategorije (m/ž), Rukovatelja dempera (m/ž) i Radnika na bageru / utovarivaču (m/ž). Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja, plaćen prijevoz na posao i terenski dodatak te osiguran smještaj po potrebi. Mjesto rada je Ogulin i Petrinja. Prijave traju do 15.08.2023, a prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave.

CMIK d.o.o. zapošljava Konobara (m/ž). Mjesto rada je Karlovac. Prijave se zaprimaju do 10.08.2023. U opisu posla nalazi se posluživanje pića i napitaka, održavanje čistoće i urednosti radnog prostora i opreme. Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Prijavite se putem linka.

TISAK plus d.o.o. zapošljava Prodavača (m/ž). U opisu posla nalazi se zaprimanje, naručivanje i prodaja robe te pružanje svih aktualnih usluga u ponudi tog prodajnog mjesta. Mjesto rada je Karlovac. Možete se prijaviti do 12.08.2023. putem brze prijave.

PVN TRADE d.o.o. zapošljava Dispečera (m/ž). Mjesto rada je Ribnik. Prijave se zaprimaju do 11.08.2023. Posao uključuje organizaciju teretnog prijevoza, komunikaciju s vozačima, raspoređivanje vozača i voznih jedinica po nalogu, uredno vođenje dokumentacije. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

Gi Group Staffing Solutions (za klijenta) zapošljava Tehničara za telekomunikacije (m/ž). Mjesto rada je više lokacija diljem Hrvatske, uključujući Karlovac. Prijave se zaprimaju do 20.07.2023. Ovaj posao najvećim dijelom uključuje rad na terenu, a glavni zadaci su instalacija, puštanje u rad i održavanje telekomunikacijske mreže. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

CC PORTER Sp. z o.o. zapošljava na poziciji Senior Sales Specialist with French (m/ž). Traže se kandidati koji govore francuski jezik na profesionalnoj razini te koji imaju minimalno 2 godine iskustva na istim ili sličnim poslovima. Ovi se poslovi obavljaju od kuće. Prijaviti se možete do 30.07.2023. putem linka.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava na poziciji Monter / Serviser (m/ž). Mjesto rada je cijela Hrvatska, a prijave se zaprimaju do popune pozicije. U opisu posla nalazi se servisiranje rashladnih i klima uređaja. Poslodavac nudi stimulativnu plaću i mogućnost osobnog napredovanja. Prijavite se putem linka.

Razgledajte i ostalu ponudu na portalu posao.hr. Sretno u pretraživanju!

Izdvojeno


Reci što misliš!