TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? Donosimo najnoviju ponudu otvorenih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji, možda je tu prilika za vas

Tražite posao? Donosimo najnoviju ponudu otvorenih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji, možda je tu prilika za vas
foto ilustracija

Tražite li posao? Ne morate tražiti dalje! Portal posao.hr i ovog tjedna donosi vam 10 aktualnih poslovnih ponuda. Sretno pri zapošljavanju!

KLEMM SIGURNOST d.o.o. traži kandidate za poziciju Zaštitar - Čuvar (m/ž) u Karlovcu. Potrebno je više izvršitelja za obavljanje poslova zaštitara/čuvara - Plodine. Kandidati koji imaju licencu imaju prednost, ali nije uvjet. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno vrijeme. Prijaviti se možete do 31.08.2023. putem linka.

AUTO 10240 zapošljava Taksi vozača (m/ž). Mjesto rada je Karlovac. Prijave se zaprimaju do 30.08.2023. U opisu posla nalazi se prijevoz putnika u cestovnom prometu u vozilu poslodavca. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno vrijeme. Prijaviti se možete putem brze prijave ovdje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

KTC d.d. zapošljava Pomoćnog kuhara (m/ž). U opisu posla nalazi se priprema hrane, pranje i dezinficiranje suđa i prostora kuhinje, čišćenje namirnica, inventura kuhinje i ostali poslovi po nalogu neposrednog rukovodioca. Mjesto rada je Karlovac. Prijave se zaprimaju do 31.08.2023. putem brze prijave.

CHEP zapošljava na poziciji Business Solutions Specialist (m/ž). Ovaj se posao obavlja od kuće. Od kandidata se očekuje tečno poznavanje engleskog i hrvatskog jezika u govoru i pismu te razvijene komunikacijske vještine. Poslodavac nudi atraktivna primanja uz godišnji bonus. Prijaviti se možete do 28.08.2023. putem linka.

CC PORTER z o.o zapošljava na poziciji Quality Control Specialist with Croatian language (m/ž). Posao se obavlja od kuće. Prijave se zaprimaju do 31.08.2023. U opisu posla nalazi se verifikacija interakcija s klijentima te kontrola kvalitete razgovora na njemačkom jeziku. Pogodnosti ovog posla su poduka za uvođenje u posao te 100% rad od kuće. Prijavite se putem linka.

Manpower traži kandidata za poziciju Voditelj performance marketinga (m/ž). Poslodavac nudi rad u renomiranoj internacionalnoj kompaniji, stimulativno i izazovno radno okruženje te rad na uzbudljivim projektima i bonuse u skladu s ostvarenim rezultatima. Mjesto rada je Poreč, ali moguće je raditi od kuće. Prijaviti se možete do 31.08.2023. putem linka.

Astellas traži kandidata za poziciji Key Account Manager (m/ž). Glavne odgovornosti ove pozicije su održavanje odnosa s grupama doktora i HC profesionalcima te razvijanje strategija za popularizaciju farmaceutskih proizvoda kompanije. Mjesto rada uključuje Više lokacija u Hrvatskoj. Prijaviti se možete do 02.09.2023. putem linka.

Lidija obrt za posredovanje vl. Lidija Čevra zapošljava na poziciji Stručni suradnik na izvornom njemačkom jeziku (m/ž). Radi se o ugodnoj poslovnoj telefonskoj komunikaciji na izvornom njemačkom jeziku. Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme i fleksibilan broj radnih sati te satnicu od 10€. Ovaj se posao obavlja od kuće. Možete se prijaviti do 24.08.2023. putem brze prijave.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava Agenta za dolazne pozive na talijanskom jeziku (m/ž). Mjesto rada je cijela Hrvatska, a prijave se zaprimaju do 24.08.2023. Radi se o odgovaranju na telefonske upite klijenata te ostvarivanju dobrih odnosa s istim. Poslodavac nudi kompetitivnu fiksnu plaću i motivirajuće bonuse. Prijavite se putem linka.

B for Business d.o.o. traži Vozača kamiona kipera C kategorije (m/ž), Rukovatelja dempera (m/ž) i Radnika na bageru / utovarivaču (m/ž). Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja, plaćen prijevoz na posao i terenski dodatak te osiguran smještaj po potrebi. Mjesto rada je Ogulin i Petrinja. Prijave traju do 15.08.2023, a prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave.

Zavirite na službene stranice portala posao.hr kako biste vidjeli ostatak ponude. Sretno!

Izdvojeno


Reci što misliš!