TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? U suradnji s portalom Posao.hr donosimo vam ovotjedne primamljive poslovne ponude u Karlovcu i Karlovačkoj županiji - provjerite!

Tražite posao? U suradnji s portalom Posao.hr donosimo vam ovotjedne primamljive poslovne ponude u Karlovcu i Karlovačkoj županiji - provjerite!
Posao.hr

Posjetite posao.hr web-stranice kako biste vidjeli ostatak ponude radnih mjesta. Sretno!

Globalna hrana d.o.o. / McDonald's zapošljava Radnika u restoranu (m/ž) u Karlovcu. Traže fleksibilne, otvorene i odgovorne kandidate koji vole usvajati nova znanja. Prethodno iskustvo nije uvjet. Prijavite se na linku do 13.09.2023.

KTC d.d. zapošljava Kuhara (m/ž) u Karlovcu. U opisu posla nalazi se nabava robe za kuhinju, tjedne inventure, priprema obroka, kontrola namirnica i kvalitete namirnica te vođenje brige o čistoći. Prijaviti se možete do 30.09.2023. putem linka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

B for Business d.o.o. traži Vozača kamiona kipera C kategorije (m/ž), Rukovatelja dempera (m/ž) i Radnika na bageru / utovarivaču (m/ž). Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja, plaćen prijevoz na posao i terenski dodatak te osiguran smještaj po potrebi. Mjesto rada je Ogulin i Petrinja. Prijave traju do 20.09.2023, a prijaviti se možete jednostavno putem brze prijave.

LOLA RIBAR d.d. zapošljava na poziciji Djelatnik za šivanje sanitetskog materijala (m/ž) u Karlovcu. Osoba na ovoj poziciji prima nalog za šivanje od voditelja odjela, preuzima sanitetski materijal te za potrebe proizvodnje radi i u drugim odjelima prema nalogu voditelja odjela. Prijavite se do 30.09.2023. putem linka.

KIDAR d.o.o. traži Vozača hladnjače - dostavljača (m/ž). Za ovaj je posao obavezna vozačka dozvola C kategorije, srednja škola za vozača i kod 95. Poslodavac nudi neto plaću od 1200,00 €. Mjesto rada je Karlovac. Prijaviti se možete do 17.09.2023. putem linka.

PODUZEĆE ZA CESTE d.o.o. zapošljava Cestara (m/ž). Glavni zadaci ove pozicije uključuju čišćenje kolnika, iskop i održavanje kanala, istovar i utovar materijala, zamjena i održavanje prometne signalizacije, održavanje zelenog pojasa uz cestu, asfaltiranje, bojanje ceste i rad u zimskoj službi. Prijaviti se možete do 06.09.2023. putem linka.

Marjan voće d.o.o. zapošljava Unapređivača prodaje (m/ž) u cijeloj Hrvatskoj. Djelatnik na ovoj poziciji zadužen je za obilazak prodajnih mjesta prema dogovorenim hodogramima na terenu u zadanoj regiji. Poslodavac nudi službeni mobitel, vozilo, mogućnost napredovanja i stimulacije. Prijavite se na linku do 14.09.2023.

Tehnomont-Gradnja d.o.o. zapošljava Građevinskog tehničara (m/ž), Tesara (m/ž), Zidara (m/ž), Građevinskog inženjera (m/ž) i još drugih pozicija. Posao se obavlja na terenu u Hrvatskoj i Njemačkoj. Prijave se zaprimaju do 30.09.2023. Poslodavac nudi poticajna primanja, kontinuirano ulaganje u edukaciju i mogućnost stalnog zaposlenja. Prijavite se putem linka.

Sken Log d.o.o. zapošljava Vozača autotransportera (m/ž). Mjesto rada je inozemstvo, a prijave se zaprimaju do 12.09.2023. Od kandidata očekuju minimalno 3 mjeseca rada na E kategoriji, šleperu tandemu ili slično. Poslodavac nudi plaćena 4 tjedna godišnjeg i regres. Prijavite se putem linka.

Asseco SEE d.o.o. / IT Sistemi zapošljava na pozicijama Sistem Inženjer (m/ž) i .NET software Developer (m/ž). Glavna djelatnost ove tvrtke je razvoj softverskih rješenja i proizvoda za stvaranje modernog radnog okruženja velikih tvrtki i organizacija. Mjesto rada je Zagreb, Split i cijela Hrvatska. Možete se prijaviti do 15.09.2023. putem brze prijave.

Posjetite posao.hr web-stranice kako biste vidjeli ostatak ponude radnih mjesta. Sretno!

 

Izdvojeno


Reci što misliš!