TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? Donosimo najnoviju top ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji - provjerite više

Tražite posao? Donosimo najnoviju top ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji - provjerite više
foto ilustracija KAportal/Pixsell

Aktualno tražite posao? Portal posao.hr ima aktualno rješenje za vas! I ovog tjedna donosi vam 10 primamljivih poslovnih prilika. Sretno!

KTC d.d. zapošljava Glavnog kuhara (m/ž). Posao se obavlja u Karlovcu. U opisu posla se nalazi nabava robe, potrošnog materijala, evidentiranje nabavljenih namirnica, planiranje jelovnika, priprema obroka i slično. Prijave se zaprimaju do 30.09.2023. Prijavite se putem linka.

Förch d.o.o. zapošljava Terenskog zastupnika za Karlovačku županiju (m/ž). Ovaj se posao obavlja u Karlovcu. Osoba na ovoj poziciji će brinuti o partnerima poduzeća i pronalaziti, savjetovati i razvijati nove kupce. Poslodavac nudi službeno vozilo , iPhone i iPad za rad s kupcima te intenzivno školovanje i stalne mogućnosti daljnjeg usavršavanja. Prijaviti se možete do 01.10.2023. putem linka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Globalna hrana d.o.o. / McDonald's zapošljava Radnika u restoranu (m/ž) u Karlovcu. Poslodavac osigurava plaću iznad prosjeka, fleksibilno radno vrijeme, isplatu naknade za topli obrok, puni iznos prijevoza te osiguranu radnu uniformu i obuću. Prijavite se putem linka do 04.10.2023.

B for Business d.o.o. zapošljava na poziciji Pomoćni radnik na geotehničkim i građevinskim poslovima (m/ž). Mjesto rada je Ogulin i Petrinja, a prijave se zaprimaju do 01.10.2023. U opisu posla se nalazi obavljanje pomoćnih poslova pri geotehničkim radovima, istražnom bušenju, ugradnji geotehničkih sidara i mikro pilota, ugradnji mlaznog betona. Prijavite se putem linka.

HOTEL EUROPA d.o.o. traži Recepcionera (m/ž). Osoba na ovoj poziciji dočekuje goste i vrši prijavu i odjavu gostiju, unosi i ažurira podatke o gostima u sustavu, naplaćuje usluge i izdaje račune. Mjesto rada je Karlovac. Prijave traju do 30.09.2023, a prijaviti se možete jednostavno putem linka.

DABAR d.o.o. zapošljava na poziciji Poslužitelj aparata za tople napitke (m/ž). U opisu posla nalazi se obilaženje i punjenje aparata za tople i hladne napitke - dostava prirodne izvorske vode. Mjesto rada je Karlovac. Možete se prijaviti do 18.10.2023. putem brze prijave.

KRILO d.o.o. zapošljava Radnika na laserskom stroju (m/ž) u Karlovcu. Radi se o poslu operatera na CNC stroju - rezanje krojnih slika, ophođenje oko stroja. Prijavite se na linku do 31.10.2023.

Workforce Ljudski Potencijali zapošljava na poziciji Business Development consultant (m/f). Posao se obavlja u Hrvatskoj. Prijave se zaprimaju do 18.10.2023. U opisu posla nalazi se razvijanje proizvoda i tržišnih aktivnosti za teritorij alociranih partnera. Pogodnosti ovog posla su službeni automobil, životno osiguranje i bonus na plaću. Prijavite se putem linka.

Tehnomont-Gradnja d.o.o. zapošljava Građevinskog tehničara (m/ž), Tesara (m/ž), Zidara (m/ž), Građevinskog inženjera (m/ž) i još drugih pozicija. Posao se obavlja na terenu u Hrvatskoj i Njemačkoj. Prijave se zaprimaju do 30.09.2023. Poslodavac nudi poticajna primanja, kontinuirano ulaganje u edukaciju i mogućnost stalnog zaposlenja. Prijavite se putem linka.

Gi Group Staffing Solutions zapošljava Tehničara za telekomunikacije (m/ž). Mjesto rada nalazi se na više lokacija u Hrvatskoj. Prijave se zaprimaju do 18.10.2023. U opisu posla se nalazi osiguranje funkcija telekomunikacijskih mreža i korisničke opreme kod privatnih korisnika. Prijavite se putem linka.

Zavirite na posao.hr web-page i razgledajte ostatak bogate ponude poslova. Sretno u pretraživanju!

Izdvojeno


Reci što misliš!