TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao! U suradnji s portalom Posao.hr donosimo top 10 otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji, provjerite...

Tražite posao! U suradnji s portalom Posao.hr donosimo top 10 otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji, provjerite...
Posao.hr

Tražite posao? Pogledajte ovotjednih top 10 ponuda poslova s portala posao.hr i pronađite svoj posao iz snova! Sretno pri zapošljavanju!

Stomatologja Dr. Kalčić d.o.o. zapošljava Prvostupnika medicinske radiologije (m/ž). Posao se obavlja u Karlovcu. U opisu posla se nalazi rad na uređajima CBCT, RVG, ortopa. Poslodavac nudi mogućnost zaposlenja na neodređeno vrijeme. Prijave se zaprimaju do 31.10.2023. Prijavite se putem linka.

Bfor Business d.o.o. zapošljava Pomoćnog radnika na geotehničkim i građevinskim poslovima (m/ž) i Rukovatelja – bušača geotehničkom bušećom garniturom (m/ž). Ovaj se posao obavlja u Ogulinu i Petrinji. Poslodavac nudi ugovor o radu na određeno vrijeme sa mogućnosti dobivanja ugovora na neodređeno, plaćen prijevoz na posao te terenski dodatak i osiguran smještaj po potrebi. Prijaviti se možete do 31.10.2023. putem linka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

River grupa d.o.o. zapošljava Konobara (m/ž). Posao se obavlja u Karlovcu. Prijave se zaprimaju do 10.10.2023. Poslodavac nudi mogućnost brzog napredovanja i rasta plaće za one koji imaju ambiciju za isto. Pridružite se ovoj simpatičnoj ekipi dobrih kolega i prijavite se putem linka.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald's zapošljava Radnika u restoranu (m/ž) u Karlovcu. Traže fleksibilne, odgovorne i otvorene kandidate koji su spremni usvajati nova znanja. Poslodavac osigurava plaću iznad prosjeka, fleksibilno radno vrijeme, isplatu naknade za topli obrok, puni iznos prijevoza te osiguranu radnu uniformu i obuću. Prijavite se putem linka do 20.10.2023.

Orion d.o.o. zapošljava na poziciji Terenski prodajni predstavnik (m/ž). Na ovoj poziciji odgovorni ste za razvijanje odnosa s postojećim poslovnim partnerima te pronalaženje potencijalnih novih poslovnih partnera na terenu i uspostavljanje suradnje s njima. Posao se obavlja na terenu u Hrvatskoj. Prijaviti se možete do 11.10.2023. putem linka.

Konzum Plus d.o.o. zapošljava Prodavača gotovih jela (m/ž). Glavna odgovornost ove pozicije je priprema jela po zadanim recepturama i normativima te održavanje čistoće i higijene radnog i prodajnog prostora te pribora za pripremu jela. Poslodavac nudi redovita primanja, plaćene troškove prijevoza i sve dodatke za rad nedjeljom i blagdanom te eventualni prekovremeni rad. Mjesto rada je više lokacija u Hrvatskoj. Možete se prijaviti do 15.10.2023. putem brze prijave.

CAD Global d.o.o. zapošljava Digital Marketing specijalista (m/ž). Ovaj se posao obavlja u potpunosti od kuće. Poslodavac nudi stimulativne nagrade na kvartalnoj razini ovisno o rezultatu, plaćeni prekovremeni rad, mentorstvo, edukaciju i podršku. Prijaviti se možete do 12.10.2023. putem linka.

Udruga Tatavaka zapošljava Financijskog administratora (m/ž) pretežito online te moguće u Zagrebu ili Šibeniku / Zlarinu. Traže pedantnu i savjesnu osobu koja bi preuzela vođenje financijske administracije udruge. Za ovaj je posao potrebna visoka stručna sprema ili najmanje 3 godine radnog iskustva na odgovarajućim poslovima. Prijavite se na linku do 10.10.2023.

Lidija obrt za posredovanje vl. Lidija Čevra zapošljava Stručnog suradnika na izvornom njemačkom jeziku (m/ž) na radu od kuće. Poslodavac osigurava samostalno kreiranje svog radnog vremena, suradnju s uspješnom njemačkom kompanijom i satnicu od 10€. Prijavite se putem linka do 25.10.2023.

Makpharm d.o.o. zapošljava Stručnog suradnika (m/ž). Posao se obavlja u Zagrebu te istočnoj i centralnoj Hrvatskoj. Prijave se zaprimaju do 09.10.2023. U opisu posla nalazi se promocija lijekova u distribuciji tvrtke. Poslodavac nudi stimulativna primanja te službeno vozilo, mobitel i računalo. Prijavite se putem linka.

Razgledajte ostatak ponude poslova na portalu posao.hr. Želimo vam sreću u pretraživanju!

 

Izdvojeno


Reci što misliš!