TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽITE POSAO?

Tražiš posao? Provjerite najnoviju ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji koju donosimo u suradnji s portalom Posao.hr

Tražiš posao? Provjerite najnoviju ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji koju donosimo u suradnji s portalom Posao.hr

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne ponude atraktivnih poslodavaca! Pročitajte više u nastavku.

TEI-MC Zagreb d.o.o. zapošljava Servisera građevinskih mehanizacija (m/ž). U cilju podrške rastu poslovanja, tvrtka je u potrazi za osobom tehničkog profila zainteresiranog za rad na održavanju i popravcima građevinski mehanizacije, za svoju poslovnicu u Zagrebu. Možete se prijaviti do 08.12.2023. putem brze prijave.

Konzum Plus d.o.o. zapošljava na poziciji Skladištar u prodavaonici (m/ž). Mjesto rada je više lokacija u Hrvatskoj. Izabranom kandidatu nude redovita fiksna primanja, plaćene troškove prijevoza i sve dodatke za rad nedjeljom i blagdanom te eventualni prekovremeni rad. Prijavite se na linku do 18.11.2023.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

CC PORTER Sp. z o.o zapošljava na poziciji Sales Advisor with Croatian (m/ž). Na ovoj poziciji odgovorni ste za aktivnu prodaju i promociju proizvoda poduzeća na hrvatskom tržištu. Poslodavac omogućuje fleksibilno radno vrijeme i osigurava opremu za rad. Posao se u potpunosti obavlja od kuće. Prijaviti se možete do 30.11.2023. putem linka.

Gi Group Staffing Solutions zapošljava Specijalista za terensku prodaju (m/ž) na više lokacija diljem Hrvatske. U opisu posla se nalazi prodaja usluga privatnim korisnicima na terenu i telefonskim putem. Poslodavac osigurava mogućnost napredovanja unutar kompanije te službeni automobil i tablet. Prijavite se putem linka do 13.11.2023.

Studenac d.o.o. zapošljava Voditelja prodavaonice (m/ž). Posao se obavlja u Karlovačkoj ili Primorsko-goranskoj županiji. Poslodavac nudi iznadprosječna primanja s plaćenim putnim troškovima, primanja mjesečnih stimulacija za ostvarene ciljeve, Božićnicu, Uskrsnicu i druge financijske nagrade. Prijaviti se možete do 08.12.2023. putem linka.

Adecco Hrvatska d.o.o. zapošljava Savjetnika u terenskoj prodaji (m/ž). Mjesto rada je više lokacija u Hrvatskoj. Ova pozicija uključuje širenje A1 baze putem izravne komunikacije s korisnicima izvan prostorija kompanije. Nude razne popuste na wellness, kulturne, gastro, medicinske i ostale usluge te još mnoge druge benefite. Prijavite se na linku do 14.11.2023.

Elmont, elektro obrt zapošljava Električara (m/ž). Posao se obavlja u Europi. Bave se elektroinstalacijskim radovima i montažom elektro-opreme te posluju u različitim državama Europske Unije. U opisu posla se nalazi rad na projektima te polaganje kablova i izrada kabelskih kanalica. Prijavite se putem linka.

Manpower traži Savjetnika u prodaji (m/ž) u Rijeci, Dubrovniku, Splitu i Karlovcu. U opisu posla se nalazi odgovaranje na upite korisnika u prodajnom prostoru. Pogodnosti ovog posla su fiksna plaća i motivirajući varijabilni dio plaće sukladno ostvarenim rezultatima te MultiSport kartica uz subvencioniranu cijenu, božićnicu i poklone za djecu. Prijavite se do 29.11.2023. putem linka.

B for Business d.o.o. zapošljava na poziciji Corporate Sales Manager (m/ž) u Puli i cijeloj Hrvatskoj. Osoba na ovoj poziciji odgovorna je za korporativnu prodaju rent-a-cara u cijeloj zemlji. Poslodavac osigurava rad u brzorastućoj stabilnoj kompaniji, mogućnost napredovanja te ugovor o radu na određeno vrijeme s mogućnosti neodređenog. Prijavite se do 19.11.2023. do linka.

Krone Consulting zapošljava na poziciji Test Engineer (m/ž) za rad od kuće. Vaše odgovornosti uključuju razvoj i izvedbu testnih slučajeva, scenarija, planova i procedura. Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme te 13. i 14. plaću. Možete se prijaviti do 13.11.2023. putem brze prijave.

Portal posao.hr ima pregršt zanimljivih radnih mjesta u ponudi! Razgledajte na web-stranicama!

 

Izdvojeno


Reci što misliš!