TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? U suradnji s portalom Posao.hr donosimo najnoviju top ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji!

Tražite posao? U suradnji s portalom Posao.hr donosimo najnoviju top ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji!
Posao.hr

Primamljive poslovne ponude dolaze s portala posao.hr. Top 10 poslova za vas izdvajamo u nastavku!

KTC d.d. zapošljava na poziciji Glavni kuhar (m/ž). U opisu posla se nalazi nabava robe, potrošnog materijala, evidencija nabavljene namirnice, priprema obroka, inventure, planiranje jelovnika, kontrola namirnica i kvalitete briga o čistoći, te ostali poslovi po nalogu neposrednog rukovodioca. Prijaviti se možete na link do 31.12.2023.

CC PORTER Sp. d. o.o zapošljava na poziciji Sales Advisor with Croatian (m/ž). Na ovoj poziciji odgovorni ste za aktivnu prodaju i promociju proizvoda poduzeća na hrvatskom tržištu. Poslodavac omogućuje fleksibilno radno vrijeme i osigurava opremu za rad. Posao se u potpunosti obavlja od kuće. Prijaviti se možete do 15.01.2024. putem linka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

LAVATEH d.o.o. zapošljava Konobara (m/ž) u Karlovcu. Radi se u caffe bar-u u sklopu benzinske postaje. Poslodavac nudi puno radno vrijeme I ugovor na neodređeno. Kandidate treba imati završenu SSS. Prijavite se putem linka do 31.12.2023.

ZAGREBINSPEKT d.o.o. zapošljava na poziciji Stručnjak zaštite na radu (m/ž). Traže diplomiranog inženjera sigurnosti koji ima srednjoškolsko obrazovanje iz područja elektrotehnike. Kandidat treba imati iskustvo od 2 godine na poslovima zaštite na radu i položen stručni ispit stručnjaka zaštite na radu. Mjesto rada je Karlovac. Prijaviti se možete na link do 29.12.2023.

PERKI UGOSTITELJSTVO j.d.o.o. zapošljava na poziciji Konobara (m/ž). Mjesto rada je Karlovac. U opisu posla je posluživanje hrane i pića u Bistro i pizzeria Rustique. Nude se puno radno vrijeme i rad na neodređeno. Radno iskustvo nije potrebno. Poslodavac dijelom isplaćuje naknadu za troškove prijevoza. Prijaviti se možete na link do 31.12.2023.

CONSTRUCTION PROJECT d.o.o. zapošljava na poziciji Pomoćni građevinski radnik (m/ž). Mjesto rada je Karlovac. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno vrijeme te puno radno vrijeme. Radi se o pomoćnim poslovima na gradilištu. Prijaviti se možete na link do 31.12.2023.

BT BOŽIČEVIĆ j.d.o.o. zapošljava na poziciji Vozač motornog vozila (m/ž). Mjesto rada je Ogulin. U opisu posla je vožnja na relaciji Hrvatska-Slovenija-Austrija-Italija. Obvezna je vozačka dozvola C I E kategorije. Poslodavac nudi plaću u iznosu 2000 – 2500€. Prijaviti se možete na link do 31.12.2023.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava Specijalista za terensku prodaju (m/ž). Glavna odgovornost je prodaja HT usluga korisnicima bez obzira na to gdje se nalaze, na terenu i/ili preko telefona. Nude fiksnu plaću i dodatna stimulativna primanja i bonuse u skladu sa ostvarenjem zadanog cilja. Mjesto rada je više lokacija diljem Hrvatske. Možete se prijaviti do 23.12.2023. putem brze prijave.

Karol Sp. z o.o. Zapošljava na poziciji Sales Representative (m/ž). Nudi se atraktivan kompenzacijski sustav na bazi rezultata nu radu. U opis posla spada stvaranje I održavanje dugotrajnih odnosa s klijentima. Mjesto rada je Hrvatska. Prijavite se na link do 07.01.2024.

Full Flavour j.d.o.o. zapošljava na poziciji Dostavljač / Vozač (m/ž). Nude bonuse na zaradu, fleksibilno radno vrijeme te način poslovanja prema dogovoru I mogućnostima zaposlenika. Mjesto rada je više lokacija diljem Hrvatske. Možete se prijaviti do 30.12.2023. putem brze prijave.

Posjetite posao.hr web-page za poslovne ponude koje nećete moći odbiti. Sretno!

Izdvojeno


Reci što misliš!