TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? Brojni poslodavci traže radnike, donosimo najnoviju ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji

Tražite posao? Brojni poslodavci traže radnike, donosimo najnoviju ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji
Posao.hr

Ako želite uskoro započeti novu radnu avanturu, posjetite posao.hr. Provjerite 10 pozicija koje su izdvojene za vas tijekom ovog tjedna!

Workforce traži Tehničara za telekomunikacije (m/ž) za Hrvatski Telekom na raznim lokacijama s iskustvom, poznavanjem telekomunikacijskih tehnologija i vozačkom dozvolom B kategorije. Nudi se stimulativna primanja, bonusi, dugoročno zaposlenje i rad na terenu s osiguranom opremom. Prijavite se putem linka do 16.2.2024.

KTC d.d. zapošljava na poziciji Kuhara (m/ž) i Konobara (m/ž). Mjesto rada je Karlovac. Kandidat mora imati SSS i vozačku dozvolu B kategorije. Za više informacija o pojedinome poslu posjetite link do 31.1.2024.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Adecco Hrvatska zapošljava Konzultanta u kontakt centru na talijanskom jeziku (m/ž). Posao se može obavljati diljem Hrvatske. Za prijavu potrebno je izvrsno poznavanje talijanskog jezika u govoru i pismu (minimalno B2/C1) te dobro poznavanje rada na računalu. Nudi se plaćeni trening, mogućnost rada od doma, rad u smjenama te fleksibilnost radnog vremena. Od kandidata se očekuje učinkovito rješavanje pritužbi klijenata, pružanje osnovnih informacija i korisnička podrška na talijanskom jeziku putem chat-a ili telefonskih poziva. Za više informacija prijavite se na link do 31.1.2024.

Teleperformance traži Savjetnika za korisničku podršku na njemačkom jeziku (m/ž) za rad od kuće. Potrebno je dobro znanje njemačkog jezika, izvrsne komunikacijske vještine te sposobnost rješavanja problema. Nude konkurentnu plaću, bonus, podršku i rad od kuće. Prijavite se putem linka do 1.2.2024.

Studenac d.o.o. traži Specijalista za otvaranje i preuređenje poslovnica (m/ž) diljem Hrvatske. Posao obuhvaća naručivanje i izlaganje robe te suradnju s različitim odjelima tvrtke. Potrebna je srednja ili viša stručna sprema, spremnost na terenski rad i organiziranost. Prijave su otvorene putem linka do 16.2.2024.

Knauf Insulation d.o.o. traži Komercijalista prodaje (m/ž). Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Posao uključuje održavanje baze kupaca, ostvarivanje prodajnih ciljeva, praćenje konkurencije. Nude stalni ugovor, službeno vozilo, konkurentnu plaću. Prijavite se putem linka do 31.1.2024.

Sunce Hoteli d.d. / Bluesun traži zaposlenike na pozicijama Suradnika u investicijama - strojarski inženjer (m/ž), Suradnika za investicijske projekte (m/ž), Suradnika u investicijama - inženjer elektrotehnike (m/ž), Project managera (m/ž) te Interior designer-a (m/ž). Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Za više informacija o pojedinome poslu posjetite link do 31.1.2024.

Poduzeće ŠTUBLJAR d.o.o. za proizvodnju, trgovinu i usluge raspisuje natječaj za prodavača/icu na području Kamanja, Karlovačka županija. Traži se kandidat s osnovnom školom ili srednjom školom te nudi mogućnost zaposlenja umirovljenika. Prijave su otvorene putem linka do 1.2.2024.

Manpower traži savjetnika u terenskoj prodaji (m/ž) za širenje baze korisnika A1 usluga na području Hrvatske. Očekuje se iskustvo u prodaji i komunikacijske vještine. Nude se fiksna plaća, bonusi, naknada za prijevoz, smartphone, MultiSport kartica, božićnica, mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka do 10.2.2024.

CCPORTER traži Specijalista Prodaje (m/ž) za rad od kuće s iskustvom u call centru, odličnim znanjem hrvatskog i engleskog jezika (B2 razina). Nude konkurentnu plaću, atraktivne bonuse, rad od kuće, puno radno vrijeme, potrebnu opremu i obuku. Prijavite se putem linka do 23.2.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Sretno!

Izdvojeno


Reci što misliš!