TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? Provjerite ovotjednu top ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji - donosimo je s portalom Posao.hr

Tražite posao? Provjerite ovotjednu top ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji - donosimo je s portalom Posao.hr
foto ilustracija - arhiva KAportala

Brzi put do zaposlenja prolazi kroz portal posao.hr. Pogledajte koje su 10 pozicija istaknute samo za vas tijekom ovog tjedna!

Bubanj-Niskogradnja d.o.o. zapošljava Strojara na građevinskom stroju (m/ž) i Vozača C i E kategorije (m/ž). Mjesto rada je Zagreb i Zagrebačka županija. Poslodavac nudi ugodnu radnu atmosferu, smještaj te stalni radni odnos. Prijavite se putem linka do 27.2.2024.

Studenac d.o.o. traži Specijalista za otvaranje i preuređenje poslovnica (m/ž) diljem Hrvatske. Posao obuhvaća naručivanje i izlaganje robe te suradnju s različitim odjelima tvrtke. Potrebna je srednja ili viša stručna sprema, spremnost na terenski rad i organiziranost. Prijave su otvorene putem linka do 16.2.2024.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Workforce traži Tehničara za telekomunikacije (m/ž) za Hrvatski Telekom na raznim lokacijama s iskustvom, poznavanjem telekomunikacijskih tehnologija i vozačkom dozvolom B kategorije. Nudi se stimulativna primanja, bonusi, dugoročno zaposlenje i rad na terenu s osiguranom opremom. Prijavite se putem linka do 16.2.2024.

Energoprojekt 88 d.o.o. za proizvodnju, trgovinu i usluge traži Građevinskog poslovođu (m/ž) u Ogulinu. Poslodavac nudi rad na neodređeno, a uvjeti uključuju terenski rad. Potrebna je srednja škola s trogodišnjim iskustvom te postoji mogućnost zapošljavanja umirovljenika. Prijavite se putem linka do 29.2.2024.

BAKIN d.o.o. za upravljanje i usluge traži Kuhara - glavnog kuhara u Karlovcu. Poslodavac nudi rad na neodređeno, a uvjeti uključuju srednju školu s trogodišnjim iskustvom. Također, postoji mogućnost zapošljavanja umirovljenika. Prijavite se putem linka do 18.2.2024.

Globalna hrana d.o.o. zapošljava Radnika u restoranu (m/ž) i Studenta (m/ž). Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi redovno povećanje plaće svake godine, ugodnu radnu atmosferu, jubilarne nagrade te mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka do 22.2.2024.

KTC d.d. traži Kuhara u Karlovcu. Posao je na određeno vrijeme. Potrebna je srednja stručna sprema, vozačka dozvola B kategorije te minimalno jedna godina radnog iskustva. Prijavite se putem linka do 18.2.2024.

B for Business d.o.o. zapošljava Rukovatelja – bušač geotehničkom bušaćom garniturom (m/ž), Mehaničara / Servisera agrađevinskih strojeva (m/ž) te na još pozicija. Mjesto rada je u cijeloj Hrvatskoj. Nudi se plaćen prijevoz na posao, plaćena prehrana, osiguran smještaj po potrebi na terenu i ugodna radna atmosfera. Prijavite se putem linka do 22.2.2024.

CCPORTER traži Specijalista Prodaje (m/ž) za rad od kuće s iskustvom u call centru, odličnim znanjem hrvatskog i engleskog jezika (B2 razina). Nude konkurentnu plaću, atraktivne bonuse, rad od kuće, puno radno vrijeme, potrebnu opremu i obuku. Prijavite se putem linka do 23.2.2024.

Great Line d.o.o. traži Specijalista za rezervacije/operacije u putničkoj agenciji (m/ž) s fokusom na razvoj partnerstava, pregovaranje ugovora i koordinaciju rezervacija. Nude dinamično radno okruženje, konkurentnu plaću s bonusima, fleksibilne opcije rada i mogućnosti napredovanja u karijeri. Prijavite se putem linka do 28.2.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Sretno!

Izdvojeno


Reci što misliš!