TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? Možda je baš ovdje prilika za vas jer donosimo najnoviju top ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji

Tražite posao? Možda je baš ovdje prilika za vas jer donosimo najnoviju top ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji
foto ilustracija

Posjetite posao.hr kako biste pronašli svoj idealan posao. Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su posebno istaknute za ovaj tjedan!

KTC d.d. traži Kuhara (m/ž) za rad u Karlovcu. Posao uključuje nabavu robe, pripremu obroka, inventuru, planiranje jelovnika te brigu o čistoći. Potrebna je srednja stručna sprema i minimalno godinu dana radnog iskustva. Prijavite se putem linka do 29.2.2024.

Bubanj-Niskogradnja d.o.o. zapošljava Strojara na građevinskom stroju (m/ž) i Vozača C i E kategorije (m/ž). Mjesto rada je Zagreb i Zagrebačka županija. Poslodavac nudi ugodnu radnu atmosferu, smještaj te stalni radni odnos. Prijavite se putem linka do 27.2.2024.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Energoprojekt 88 d.o.o. za proizvodnju, trgovinu i usluge traži Građevinskog poslovođu (m/ž) u Ogulinu. Poslodavac nudi rad na neodređeno, a uvjeti uključuju terenski rad. Potrebna je srednja škola s trogodišnjim iskustvom te postoji mogućnost zapošljavanja umirovljenika. Prijavite se putem linka do 29.2.2024.

Gi Group Staffing Solutions traži Specijalista za terensku prodaju (m/ž). Nudi se ugovor putem agencije, bonusi, rad od kuće nakon stjecanja iskustva te smjenski rad. Prijavite se putem linka do 12.3.2024.

Great Line d.o.o. traži Specijalista za rezervacije/operacije u putničkoj agenciji (m/ž) s fokusom na razvoj partnerstava, pregovaranje ugovora i koordinaciju rezervacija. Nude dinamično radno okruženje, konkurentnu plaću s bonusima, fleksibilne opcije rada i mogućnosti napredovanja u karijeri. Prijavite se putem linka do 28.2.2024.

Mamut Fortis d.o.o. / Arena traži Operatera - blagajnika (m/ž) u automat klubu za igre na sreću (m/ž) u Koprivnici. Posao uključuje komunikaciju s gostima, blagajničke poslove, rad s automatima te vođenje evidencija. Nudi se stimulativna primanja, mogućnost napredovanja, obuka za rad te razni bonusi. Prijavite se putem linka do 14.3.2024.

Pepco Croatia d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je Karlovac. Poslodavac nudi redovna primanja i naknadu za obrok, popust za zaposlenike, bonuse za ostvarene prodajne budžete te ugodnu radnu atmosferu. Prijavi se putem linka do 7.3.2024.

Konzum d.o.o. zapošljava na pozicijama Blagajnika (m/ž), Prodavača gotovih jela (m/ž) te na još nekoliko pozicija. Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Nudi se prilika za stalno zaposlenje i napredovanje, plaćeni troškovi prijevoza i naknada za topli obrok. Prijavite se putem linka do 12.3.2024.

EHO d.o.o. traži Servisera rashladne opreme (m/ž) za rad u Hrvatskoj i inozemstvu. Odgovornosti uključuju servisiranje rashladnih sustava, provjeru montažnih radova i vođenje dokumentacije. Potrebna je stručna osposobljenost, radno iskustvo te znanje engleskog jezika. Nudi se stimulativna plaća i mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka do 17.3.2024.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald's zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi satnice u rasponu 5,45 - 8,48 €

ovisno o lokaciji, ugodnu radnu atmosferu, mogućnost profesionalnog napredovanja te osiguranu radnu uniformu. Prijavite se putem linka do 23.3.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Sretno!

Izdvojeno


Reci što misliš!