TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? Na dobrom ste mjestu jer donosimo TOP 10 ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji!

Tražite posao? Na dobrom ste mjestu jer donosimo TOP 10 ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji!

Posjetite posao.hr i otkrijte 10 pozicija koje su istaknute za vas ovaj tjedan. Vaša nova karijera može biti samo nekoliko klikova dalje!

B for Business d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada diljem Hrvatske. Poslodavac nudi plaćen prijevoz na posao, terenski dodatak i osiguran smještaj po potrebi, ugodnu radnu atmosferu te podršku kolega. Prijavite se putem linka do 28.3.2024.

Konzum Plus d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi naknadu za topli obrok, popust za zaposlenike, ugodnu radnu atmosferu te podršku kolega. Prijavite se putem linka do 12.4.2024.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Bubanj-Niskogradnja d.o.o. traži Vozača C i E kategorije (m/ž) za rad u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji. Posao uključuje vožnju kamiona u građevinskoj firmi, a nudi se mogućnost plaćanja stana za osobe izvan Zagreba. Potrebno je iskustvo u građevini, uredna vozačka dozvola te odgovoran i savjestan pristup radu. Poslodavac nudi stalni radni odnos i plaću od 1 100 € do 1 300 € neto. Prijavite se putem linka do 29.3.2024.

MD konstrukcije d.o.o. traži Montere metalnih konstrukcija (m/ž) za rad na terenu u RH i inozemstvu. Poslodavac nudi osiguran prijevoz, početnu plaću od 1600 eura neto, plaćeni topli obrok i smještaj, te razne dodatne pogodnosti poput božićnice i regresa. Potrebna je spremnost za terenski rad, sposobnost rada na visini te samostalnost u radu. Prijavite se putem linka do 31.3.2024.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald's zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi satnice u rasponu 5,45 - 8,48 € ovisno o lokaciji, ugodnu radnu atmosferu, mogućnost profesionalnog napredovanja te osiguranu radnu uniformu. Prijavite se putem linka do 23.3.2024.

Manpower traži Punitelje posuda pod tlakom (m/ž) za rad u Karlovcu i Bakru. Posao uključuje skladištenje ambalaže, manipulaciju praznih i punih boca te posuda, pripremu i nadzor punjenja. Potrebna je SSS, poželjno tehničko usmjerenje, ali radno iskustvo nije uvjet. Nudi se ugovor na neodređeno s probnim radom, naknada za prijevoz te razni bonusi i pogodnosti. Prijavite se putem linka do 16.3.2024.

EHO d.o.o. traži Servisera rashladne opreme (m/ž) za rad u Hrvatskoj i inozemstvu. Odgovornosti uključuju servisiranje rashladnih sustava, provjeru montažnih radova i vođenje dokumentacije. Potrebna je stručna osposobljenost, radno iskustvo te znanje engleskog jezika. Nudi se stimulativna plaća i mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka do 17.3.2024.

Tvrtka aROMA Global 3 d.o.o. traži Dostavljača (m/ž) za rad u Ogulinu, Splitu i Dubrovniku. Od kandidata se očekuje vozačka dozvola minimalno B kategorije, samostalnost i odgovornost. Nudi se stabilna primanja s plaćenim putnim troškovima i mogućnost profesionalnog razvoja. Prijavite se putem linka do 23.3.2024.

Home Plus d.o.o. zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u cijeloj Hrvatskoj. Poslodavac nudi ugodnu radnu atmosferu, redovita primanja, podršku kolega te mogućnost profesionalnog napredovanja. Prijavite se putem linka do 20.3.2024.

Workforce Ljudski Potencijali traži radnike za dvije pozicije (m/ž). Traže kandidate s iskustvom na sličnim poslovima, poznavanjem tehnologija, vozačkom dozvolom te naprednim računalnim vještinama. Prijavite se putem linka do 20.3.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Sretno!

Izdvojeno


Reci što misliš!