VIJESTI.hr

VIDEO Ostojić o slučaju Brkić: "Mislili smo da je prošlo crno vrijeme HDZ-a"

VIDEO Ostojić o slučaju Brkić:

Bivši ministar unutarnjih poslova i predsjednik Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost Ranko Ostojić u RTL Direktu komentirao je slučaj Milijana Brkića, curenje informacija u aferi SMS te navode policije o istrazi iz 2011. godine.

Ostojić je kazao da je za ovaj slučaj znao kao i svi drugi. "Ovo je bila afera koja je bila poznata po ekspresnom suđenju mnogim osumnjičenim uglednicima, sucima, državnim odvjetnicima. O tome smo tada čitali u novinama i istina je da je ovo recikliranje stare afere koja je potkrijepljena dokumentima koji ukazuju da je policija ukazivala na dodatni dio koji nije bio vezan za prostituciju nego probijanje mjera.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Bitno je je li znao DORH ili ne, oni moraju dati odgovore što se dogodilo s prijavama. Ono što je pravosudni epilog kazao, a to da su dobili blage uvjetne kazne, brzu nagodbu, tada je otvaralo sumnju zašto je to tako i je li netko zaštićen ne samo kod kompromitacije mjera nego ekipe koja nije bila izložena javnosti jer je gospođa Sloković uspjela zatvoriti suđenje pa su na kapaljku curile informacije.

Vijesti.rtl.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!