Prvomajske pripreme: Roštiljada je dobitna kombinacija, no koje je meso najukusnije na roštilju?
Meso koje se priprema na roštilju posebnu čar dobiva od dima, a svi ga volimo kada je mekano i podatno. Koje je onda meso najpogodnije za pripremu na roštilju?
Prilikom pripreme, vatra ne smije biti prejaka, najbolje da ugljen lagano tinja, jer će se inače meso isušiti i postati žilavo i tvrdo. Kao što smo spomenuli, dobro je ostaviti i kosti jer se meso zbog njih sporije peče, pa samim time dobiva na sočnosti, a kosti daju i posebnu aromu.
Sadržaj se nastavlja...
Upravo se čita
-
-
Policija još uvijek istražuje sve okolnosti događaja.
-
KAportal je poslao upit i PU karlovačkoj pa ćemo uskoro imati više informacija o događaju...
Drugo meso koje je najbolje definitivno je mljeveno meso – kombinacija junetine i svinjetine koja se priprema u obliku ćevapa, pljeskavica ili šiš-ćevapa. Ono je podatno, djeca ga obožavaju, a vremenski ne iziskuju mnogo vremena. Ukoliko ih pripremate sami, imate mogućnost dozirati začine kako vam odgovara, a nećete pogriješiti napunite li pljeskavice finim sirom.
Uz sve to odlično ide i povrće sa žara, a neizostavna je i čaša dobro ohlađenog piva. Bacite se na posao
Potražite još zanimljivih članaka i finih recepata na portalu 321kuhaj
Pročitajte još:
Vijesti.rtl.hr
Izdvojeno
-
- Slijedi obdukcija radi utvrđivanja točnog identiteta osobe. Nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno izvješće o prometnoj nesreći, navodi policija.
-
Obavljen je policijski očevid pa ćemo uskoro vidjeti što je policija utvrdila.
-
Policija je dobila dojavu da je na streljani u okviru tvornice u Karlovcu prilikom prezentacije oružja došlo da samoranjavanja 76-godišnjaka, a pritom i do propucavanja dlana 57-godišnjeg državljanina SAD-a, kazali su iz policije
-
Reci što misliš!