VIJESTI.hr

RTL je od jučer je bogatiji za još jedan kanal - RTL Adriju!

RTL je od jučer je bogatiji za još jedan kanal - RTL Adriju!

Velika medijska obitelj RTL Hrvatska od jučer je bogatija za još jednog člana - kanal RTL Adriju, koji će gledateljima donijeti najbolja filmska ostvarenja i serije obožavane diljem cijele regije!

Kanal RTL Adria novi je specijalizirani zabavni kanal koji će prikazivati komedije, dramske serije, akcijske serije, serije za mlade te filmove različitih žanrova, a zbog kvalitete sadržaja te raznolikosti koji nudi gledateljima, pridonijet će drukčijoj programskoj ponudi na teritoriju Republike Hrvatske. Predviđeno dnevno trajanje programa jest  19 sati, bit će dostupan u ponudi kabelskih operatera, a novi su kanal u eter svečano pustili direktorica programa RTL-a Ana Bižić te direktor Digitalnih medija i diversifikacije Guillaume Antoine Rabhi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Nastojimo uvijek osluškivati potrebe naših gledatelja, pratiti trendove te ponuditi najbolju zabavu uz naše kanale. RTL Adria je jedinstven kanal u svojoj ponudi isključivo regionalnog filmskog i serijskog programa,  vjerujemo da će naši gledatelji prepoznati kvalitetu te uživati u mnogim premijerama i klasicima“, rekla je Ana Bižić, a direktor Digitalnih medija i diversifikacije Guillaume Antoine Rabhi otkrio je u kojem smjeru se nastavlja razvijati RTL.

„Pokretanjem RTL Adrije, nastavljamo s razvojem svojih specijaliziranih kanala. Prije šest godina pokrenuli smo kanale RTL Passion, Crime i Living, koji su danas najpopularniji kanali u Hrvatskoj, a sada smo osjetili potrebu naših gledatelja na premium platformama za novim kanalom, a rezultat toga je RTL Adria.“


Reci što misliš!