ŽUPANIJA

FOTO GALERIJA KUD-ovi "Izvor" i "Turanj" jedini hrvatski predstavnici na manifestaciji 23. Uskopljanske jeseni u susjednoj BiH

FOTO GALERIJA KUD-ovi

Članovi KUD-ova Izvor iz Generalskog Stola i Turanj iz Karlovca nastupili su proteklog vikenda na poznatoj manifestaciji 23. Uskopljanske jeseni u susjednoj Bosni i Hercegovini, gdje su bili gosti domaćina i organizatora manifestacije Hrvatskog društva „Napredak“ podružnica Uskoplje na čelu sa predsjednikom dr. Tvrtkom Krajinom.

Kao jedini predstavnici Hrvatske za uspješne nastupe dobili su buran pljesak pred prepunom dvoranom brojne publike koja je pažljivo pratila nastupe, ali i veliki defile po ulicama ovog prekrasnog mjesta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Nastupe KUD-ova pratili su i mediji Bosne i Hercegovine kojima smo predstavili svoj rad i planove te na najljepši način predstavili našu Karlovačku županiju i Hrvatsku. Nakon nastupa uslijedili su pozivi ostalih sudionika za nastupe u drugim dijelovima susjedne nam države – ispričao nam je Damir Škrtić predsjednik KUD Izvor iz Generalskog Stola.

KAportal.hr


Reci što misliš!