ŽUPANIJA / DUGA RESA

Grad Duga Resa i Općina Črnomelj potpisali Povelju o uzajamnoj pomoći u slučaju prirodnih katastrofa - oformili i zajednički operativni tim

Grad Duga Resa i Općina Črnomelj potpisali Povelju o uzajamnoj
pomoći u slučaju prirodnih katastrofa - oformili i zajednički
operativni tim

Nekoliko je ključnih riječi u ovom projektu jako bitne, a to su partneri, poplava, potres, brzina i pomoć. Mislim da su to riječi koje na najbolji način ocrtavaju vrijednost ovog projekta. Potpisali smo danas ovu Povelju ne zato što si nismo prije pomagali, nego zato što ćemo sada moći brže funkcionirati i neće nam administrativne granice biti nikakva prepreka. Zahvaljujem svim sudionicima u projektu, ali i Vladi RH te Karlovačkoj županiji koje ga sufinanciraju, kazao je dugoreški gradonačelnik Tomislav Boljar.

Na njegove riječi nadovezao se župan Opčine Črnomelj Andrej Kavšek koji je istaknuo kako vjeruje da će se četrdesetogodišnja suradnja između Duge Rese i Črnomlja provođenjem zajedničkog projekta proširiti i vratiti na onaj nivo na kojem je bila nekada.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Prisjećam se kako sam nekad kao gimnazijalac posjećivao Dugu Resu i želim da se suradnja razvije među mladima i drugim strukturama. Stvarno sam ponosan, čestitam svima i otvoreni smo za daljnju suradnju, poručio je Andrej Kavšek.

KAportal.hr


Reci što misliš!