ŽUPANIJA / DUGA RESA

Duga Resa dobila novouređeno igralište kod Sokolskog doma - revijalnim utakmicama obilježen Hrvatski olimpijski dan

Duga Resa dobila novouređeno igralište kod Sokolskog doma -
revijalnim utakmicama obilježen Hrvatski olimpijski dan

U duhu olimpizma jučer je na novouređenom vanjskom igralištu Sokolskog doma u Jelačićevoj ulici u Dugoj Resi odigrano nekoliko utakmica i na taj način obilježen je Hrvatski olimpijski dan.

- Ovo je prva faza u kojoj smo uredili vanjsko igralište uloživši 450 tisuća kuna, a dogodine krećemo u uređenje dvorane izvana i iznutra. Ovo ne radimo da bismo se slikali, ovo radimo zbog svih građana, a posebice mladih. Svaki mjesni odbor ima igralište, a na ovom igralištu moći ćete se okupljati svakog dana, ali i navečer jer postavili smo i reflektore, rekao je dugoreški gradonačelnik Tomislav Boljar koji je potom predvodio nogometnu ekipu Gradske uprave i gradskih tvrtki koja je odigrala utakmicu protiv članova Sportske zajednice.

Revijalne utakmice povodom otvorenja igrališta odigrale su rukometne škole iz Karlovca i Duge Rese, a u košarci snage su odmjerili Auto lim lak Karlovac i dugoreške osnovne škole. Rezultati ovog puta nisu ni bitni, već je važno da su svi igrali srcem i borili se kao lavovi, a okupljena publika zajedno s igračima, uživala je u fair play igri i duhu olimpizma.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sportska zajednica, prema riječima tajnika Branka Šavora, planira za naredno ljeto obnoviti nekadašnju tradiciju i organizirati Ljetnu nogometnu ligu, koja je nekad bila vrlo atraktivna, jer sad obzirom da je igralište obnovljeno i ograđeno, za tako nešto napokon imaju potrebne uvjete.

KAportal.hr


Reci što misliš!