ŽUPANIJA / DUGA RESA

Posljednje pripreme za peti "Duga Resa Fest" - mladi pjevački talenti dolaze iz cijele Hrvatske, zvijezda večeri Damir Kedžo

Posljednje pripreme za peti

Nedjelja 6. svibnja rezervirana je za popularnu "Euforiju" odnosno natjecanje talentiranih mladih pjevača, a nastupit će 15 predstavnika osnovnih škola iz gotovo svih većih Hrvatskih gradova, od Rijeke, Rovinja, Šibenika, Opatije pa do Osijeka i Zagreba, naravno tu su i domaće snage iz škola s područja Karlovačke županije – ispričao je Goran Topolovac te dodao kako će ove godine glavni glazbeni gost biti Damir Kedžo koji je s prošlogodišnjom pobjednicom "Euforije" Medeom Market Sindik nedavno snimio duet pod nazivom "Ne mogu iz dana u noć" .

Više nema Classica

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pobjednike ovogodišnjeg Duga Resa Festa, koji počinje u 19 sati u dugoreškoj kino dvorani očekuje i nova modernizirana verzija grand prix nagrade. Kao i svake godine o pobjedniku će putem glasanja odlučiti stručni žiri u kojem će ove godine uz Damira Kedžu biti Sanja Doležal, Marijan Monić, Tomica Jambrošić, Radmila Bocek, Marko Tomasović i Doris Mulac Božičević, pobjednica prvog Duga Resa Festa.

Nažalost, radi slabog interesa publike organizatori su bili primorani odustati od organiziranja "Classica" odnosno natjecanja u izvođenju klasične glazbe, što je velika šteta za puno mladih glazbenih talenata koji su u protekle godine pokazali zadivljujuće umijeće i ljubav prema klasičnoj glazbi.

Organizatori volonteri

Čestitke i pohvale na puno uloženog truda i vremena, jer na organizaciji ovog vrhunskog dječjeg festivala radi se više od šest mjeseci, svakako zaslužuje Udruga Agora, odnosno predsjednica Daniela Marčetić i koordinatorica Martina Tomić te umjetnički direktor Goran Topolovac koji su sav ovaj posao, od organizacije do traženja sponzora i donatora, u proteklih pet godina odradili volonterski, odnosno bez ikakve naknade.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!