ŽUPANIJA / DUGA RESA

Dan Duge Rese Mjesni odbor Trešnjevka obilježio otvorenjem novouređenog igrališta i dječjim malo nogometnim turnirom

Dan Duge Rese Mjesni odbor Trešnjevka obilježio otvorenjem
novouređenog igrališta i dječjim malo nogometnim turnirom

U nizu sportskih događanja koja se održavaju povodom obilježavanja Dana grada Duge Rese, jučer je održan još jedan u Mjesnom odboru Trešnjevka, a koji počiva na puno entuzijazma i pozitivne energije i baš zato je specifičan.

Sretan sam kad vidim puno djece na okupu koja se bave sportom. Grad je obećao da će pomoći oko igrališta, a mi obećanja izvršavamo. Još je preostalo da dopremimo i ljuljačke za najmlađe – kazao je gradonačelnik Tomislav Boljar te ispucavanjem lopte i službeno otvorio novo uređeno sportsko dječje igralište „Draga“.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Podsjetimo, već nekoliko godina tamošnji mještani predvođeni velikim ljubiteljem nogometa i entuzijastom Dragom Polovićem, ne žale truda ni vremena kako bi uredili svoje malonogometno igralište. Njihove napore prepoznao je i podržao i Grad Duga Resa koji je otkupio potrebno zemljište.

Nekada je ovdje bila šikara, puna zmija, a danas djeca uživaju u nogometu. Kako bi mogli igrati i navečer postavili smo i četiri reflektora, navezli i uredili parkiralište iznad terena, a sami smo izgradili i nadstrešnicu, gdje se nakon utakmica druže i djeca i odrasli – ispričao nam je Drago Polović dodajući kako igralište zimi biti i odlično sanjkalište.

Kiša i blato, baš kao ni na velikim prvenstvima, nisu omeli tridesetak okupljenih dječaka da pokažu svoje nogometno umijeće, a nadstrešnica je pružila ugodan kutak za odmor i opušteno druženje koje je uslijedilo. Najuspješniji su dobili pehare, a predsjednik MO Trešnjevka Drago Polović gradonačelniku Boljaru u šali je poklonio veliki sat „vekericu“ sa željom da uvijek zna koliko je sati i da nikad ne zakasni.

KAportal.hr


Reci što misliš!