ŽUPANIJA / DUGA RESA

Za oko 130 dugoreških umirovljenika s malim mirovinama Grad osigurao božićnice od 100 kuna

Za oko 130 dugoreških umirovljenika s malim mirovinama Grad
osigurao božićnice od 100 kuna
foto ilustracija

Umirovljenici s malim mirovinama s područja Duge Rese i ove godine dobit će prigodne božićnice koje će im za predstojeće blagdane isplatiti Grad Duga Resa. Na isplatu 100 kuna božićnice po domaćinstvu, imat će pravo korisnici Hrvatskog zavoda mirovinskog osiguranja čija mirovinska primanja iznose do 1300 kuna mjesečno neovisno da li se radi o starosnoj, obiteljskoj ili invalidskoj mirovini. Na božićnicu nemaju pravo umirovljenici korisnici inozemnih mirovina.

Pozivamo korisnike mirovina s prebivalištem na području Grada Duge Rese da dođu u Gradsku upravu, na adresi Trg sv. Jurja 1 u sobu br. 45, na drugom katu zgrade, kako bi preuzeli odobreni iznos od 100 kn po domaćinstvu. Isplata ovog oblika pomoći vršiti će se u razdoblju od 15. do 29. prosinca 2016. godine u vremenu od 9,00 do 12,00 sati, osim za vrijeme radne stanke 10 do 10.30 sati – poručuje iz Gradske uprave.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Svi umirovljenici koji imaju pravo na isplatu božićnica, a njih je prema riječima vijećnika Marka Benića iz stranke Akcija umirovljenici zajedno koja je prije nekoliko godina i inicirala isplatu božićnica, oko 130, uskoro će putem pošte dobiti i pisanu obavijest o isplati božićnica.

KAportal.hr


Reci što misliš!