ŽUPANIJA / DUGA RESA

230 TISUĆA EURA

Završena sanacija klizišta iznad dugoreške bolnice: To je samo jedan od projekata iz Fonda solidarnosti na području Karlovačke županije

Završena sanacija klizišta iznad dugoreške bolnice: To je samo jedan od projekata iz Fonda solidarnosti na području Karlovačke županije

Radove je u planiranom roku izvela tvrtka Niskogradnja

Iznad Specijalne bolnice za produženo liječenje Duga Resa završena je sanacija klizišta koje je nastalo zbog erozije tla uslijed potresa, a pukotine su obuhvatile i prometnicu te dio šetnice.

Sredstva za sanaciju Karlovačka županija osigurala je u stopostotnom iznosu, iz Fonda solidarnosti EU. Radove je u planiranom roku izvela tvrtka Niskogradnja, a vrijedni su 230 tisuća eura.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Županica Karlovačke županije Martina Furdek Hajdin obišla je klizište zajedno s ravnateljicom bolnice Višnjom Mihalić - Mikuljan i izrazila zadovoljstvo što je cijeli projekt uspješno i na vrijeme završen.

- Karlovačkoj županiji je iz Fonda solidarnosti odobreno 13 projekata ukupno vrijednih 5 milijuna i 240 tisuća eura. Osim sanacije klizišta, uspjeli smo osigurati novac i za obnovu niza obrazovnih ustanova i mislim da je cijeli posao od prijave do izvođenja radova izveden vrlo kvalitetno, naglasila je županica Furdek Hajdin.

Uključujući i ostale prijavitelje, gradove, općine i vjerske zajednice, iz Fonda solidarnosti na području Karlovačke županije odobreno je projekata ukupno vrijednih oko 47 i pol milijuna eura.

Izdvojeno


Reci što misliš!