ŽUPANIJA / DUGA RESA

DONESENA ODLUKA

Dugoj Resi odobrena financijska sredstva za održavanje i razvoj predškolske djelatnosti

Dugoj Resi odobrena financijska sredstva za održavanje i razvoj predškolske djelatnosti

Svrha dodjele financijske potpore za osiguravanje rada dječjih vrtića je podizanje socijalne sigurnosti obitelji s djecom i promicanje društveno odgovornog ponašanja koje kreira pozitivno okruženje za obiteljski život te potiče mlade obitelji za ostanak u svojoj životnoj sredini

Središnji državni ured za demografiju i mlade je na temelju javnog poziva i odluke o raspisivanju i provedbi Javnog poziva gradovima indeksa razvijenosti od V. do VIII. skupine za financijsku potporu za održavanje i razvoj predškolske djelatnosti u 2023. godini donio odluku o raspodjeli financijskih sredstava gradovima Republike Hrvatske za održavanje i razvoj predškolske djelatnosti u 2023. godini.

Među 17 izabranih gradova nalazi se i Grad Duga Resa kao jedini grad u Karlovačkoj županiji kojemu su odobrena sredstva u iznosu od 54.747,00 eura za razdoblje od jedanaest mjeseci u pedagoškoj godini 2022./2023. koja traje od 01. rujna 2022. godine do 31. kolovoza 2023. godine. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Temeljem donesene odluke, 13.12.2023. godine zaprimljen je Ugovor o dodjeli financijskih sredstava gradovima indeksa razvijenosti od V. do VIII. skupine za održavanje i razvoj predškolske djelatnosti u 2023. godini.

Svrha dodjele financijske potpore za osiguravanje rada dječjih vrtića je podizanje socijalne sigurnosti obitelji s djecom i promicanje društveno odgovornog ponašanja koje kreira pozitivno okruženje za obiteljski život te potiče mlade obitelji za ostanak u svojoj životnoj sredini.

Izdvojeno


Reci što misliš!