ŽUPANIJA / DUGA RESA

stanogradnja

Ostalo je "nerezerviranih" stanova iz programa POS-a - Grad Duga Resa poziva zainteresirane da se jave

Ostalo je

Nova zgrada gradit će se do postojeće izgrađene iz programa POS-a u naselju Jugozapad.


Grad Duga Resa je objavio objavio dodatni javni poziv za prikupljanje zahtjeva za kupnju stana u programu društveno poticane stanogradnje (POS) na području Grada Duge Rese, a pravo na podnošenje zahtjeva imaju svi građani državljani Republike Hrvatske.

- Red prvenstva na kupnju stana određuje se prema uvjetima i mjerilima propisanih Odlukom o uvjetima, mjerilima i postupku za utvrđivanje liste reda prvenstva za kupnju stanova iz Programa društveno poticane stanogradnje na području Grada Duge Rese.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zahtjev za kupnju stana može se podnijeti do 15. travnja 2024. godine.

Zahtjev za kupnju stana s odgovarajućim obrascima može se preuzeti na internetskim stranicama Grada Duge Rese ili neposredno u pisarnici (soba 47. na II. katu ) ili na portirni (prizemlje) Gradske uprave Grada Duge Rese, Trg sv. Jurja 1, Duga Resa svakim radnim danom.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona: 047/819-028 ili mail adresu: [email protected], ili klikom na ovu stranicu.

Čak 17 godina je prošlo otkako je u Dugoj Resi izgrađena neka stambena zgrada, a radilo se također o zgradi iz programa POS-a. Nova zgrada gradit će se do te postojeće u naselju Jugozapad.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!