ŽUPANIJA / OPĆINE

VRLOVKA CUP 2023

NK Vrlovka iz Kamanja najavljuje prvi nogometni turnir u kategoriji mlađih uzrasta: Cilj nam je da djeca provedu dan uz druženje i sport

NK Vrlovka iz Kamanja najavljuje prvi nogometni turnir u kategoriji mlađih uzrasta: Cilj nam je da djeca provedu dan uz druženje i sport
NK Vrlovka

Ovaj turnir zamišljen je kao mjesto druženja svih igrača, trenera, predstavnika klubova, roditelja i svih ostalih navijača uz sportska nadmetanja

NK Vrlovka Kamanje ove godine po prvi puta organizira nogometni turnir u dvije kategorije mladeži - limači i karlići, koji će se održati u 24. i 25. lipnja na nogometnom igralištu u Kamanju. 

Kako nam javlja trener David Gorup, ovaj turnir zamišljen je kao mjesto druženja svih igrača, trenera, predstavnika klubova, roditelja i svih ostalih navijača uz sportska nadmetanja. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Turnir počinje natjecanjem po skupinama, no odlučili su se, kako ističu, za jedno vrlo popularno pravilo zadnjih godina. Prve dvije ekipe u svakoj skupini plasiraju se dalje i u nastavku igraju takozvani VRLOVKA SUPER CUP na ispadanje sve do finala i utakmice za 3 mjesto. 

Treća i četvrta ekipa također idu u nastavak ali za njih se kreira drugi ždrijeb novo natjecanje VRLOVKA CUP u kojem sve ekipe koje zauzmu 3. mjesto izvlače protivnike među ekipama koje budu 4. u skupinama i također igraju sve do finala i utakmice za 3 mjesto.

- Na taj način omogućiti ćemo svoj djeci da provedu cijeli dan uz druženje i sport što će ih zasigurno jako razveseliti. Nagrade su predviđene za najbolje u oba natjecanja, poručuju iz NK Vrlovka.

Izdvojeno


Reci što misliš!