ŽUPANIJA / OPĆINE

LOKALNA POLITIKA

HSP u Bariloviću dobio desetu podružnicu u Karlovačkoj županiji - za povjerenika izabran Slavo Škrtić

HSP u Bariloviću dobio desetu podružnicu u Karlovačkoj županiji - za povjerenika izabran Slavo Škrtić
foto ilustracija - Barilović

Dodaju da će se HSP u općini Barilović zalagati za zaštitu okoliša, za rješavanje pitanja kamenoloma, kao devastatora i zagađivača okoliša

HSP nam javlja da je deseta podružnica u Karlovačkoj županiji osnovana u Bariloviću, te da je Slavo Škrtić izabran za povjerenika stranke u ovoj općini.  

- Preuzimajući dužnost povjerenika HSP-a, Škrtić je ukazao na tešku demografsku situaciju u općini Barilović, koja je rezultat izostanka demografskih mjera, kako na razini lokalne zajednice, tako i države. Razloge slabog nataliteta i odlaska pučanstva iz općine Barilović, vidi u siromaštvu, mogućnosti bolje zarade u inozemstvu, te nezdravoj političkoj klimi koju producira stranka na vlasti putem klijentelizma, uhljebništva i korupcije, kažu u HSP-u.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dodaju da će se HSP u općini Barilović  zalagati za zaštitu okoliša, za rješavanje pitanja kamenoloma, kao devastatora i zagađivača okoliša, poboljšanje cestovne i energetske infrastrukture, bolju zdravstvenu i socijalnu skrb za najugroženije stanovništvo ( starije i mladež), razvoj malog poduzetništva i obrta, te u rijeci Korani vidi mogućnost posvemašnjeg razvitka i napretka općine Barilović.

Izdvojeno


Reci što misliš!