ŽUPANIJA / OPĆINE

NOVI PROSTOR

U Generalskom Stolu otvoren novi društveni i vatrogasni dom: Ovo je rezultat zajedničkog rada Općine, Županije i Vlade RH

U Generalskom Stolu otvoren novi društveni i vatrogasni dom: Ovo je rezultat zajedničkog rada Općine, Županije i Vlade RH
Karlovačka županija

U općini Generalski Stol, unazad nekoliko godina završeni su veliki kapitalni projekti od izgradnje mosta preko rijeke Mrežnice, vodovoda Bukovlje, a najavljena su i buduća ulaganja, od kojih je jedan i izgradnja nove sportske dvorane

Gotovo 10 milijuna kuna vrijedan društveni i vatrogasni dom otvoren je danas u Generalskom Stolu. Prostor će osim vatrogasaca, koristiti i kulturne i sportske udruge s područja općine, a koje nemaju vlastiti odgovarajući prostor.

To je još jedan korak prema povećanju kvaliteta života u općini Generalski Stol, a rezultat je zajedničke suradnje Općine, Županije i Vlade RH, naglasio je načelnik općine Alen Halar.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Ova zgrada namijenjena je svima vama, mojim sumještanima. Sada imamo jedan potpuno novi i Bogu hvala, moderan prostor za našu zajednicu, kazao je Halar.

Fokus rada cijele Karlovačke županije je stvoriti podjednake uvjete za život na cijelom prostoru Karlovačke županije, napredak i razvoj ruralnih područja.

Iz Karlovačke županije navode, kako u općini Generalski Stol, unazad nekoliko godina završeni su veliki kapitalni projekti od izgradnje mosta preko rijeke Mrežnice, vodovoda Bukovlje, a najavljena su i buduća ulaganja, od kojih je jedan i izgradnja nove sportske dvorane.

- Pozdravljam ovaj projekt i inicijativu Vašeg načelnika da se projekt dovede svome kraju te sam uvjerena da će svima biti od velike koristi. Želim da Vam ovo mjesto bude mjesto susretanja, druženja, ali i mjesto za promociju i njegovanje kulturne baštine, koja je na ovom području zaista na ponos svih nas. Također, vatrogasci, koji nam svakodnevno pokazuju da bez njihove pomoći ne možemo, zaslužuju mjesto koje je dostojno njihova zvanja, istaknula je županica Martina Furdek Hajdin.

Društveni i vatrogasni dom otvorila su dječica KUD-a Lipovac, koji će također u ovoj zgradi koristiti prostor.

Izdvojeno


Reci što misliš!