AKTUALNO

Nema problema ako pukne cijev ili stane lift: Inkasator potpisao ugovore s 38 obrtnika koji su korisnicima na usluzi 24 sata, 7 dana u tjednu

Nema problema ako pukne cijev ili stane lift: Inkasator potpisao
ugovore s 38 obrtnika koji su korisnicima na usluzi 24 sata, 7 dana
u tjednu

Karlovački obrtnici, ukupno njih 38, potpisalo je danas godišnje ugovore s gradskom tvrtkom Inkasator po raspisanom javnom natječaju za objedinjenu naplatu za usluge čišćenja i za radove na održavanju na građevinama.

- Ovo je izuzetno korisno posebno kad je suficit takvih zanimanja na tržištu rada. Osiguravamo uslugu 24 sata dnevno, mogućnost brze i kvalitetne reakcije za hitne intervencije našim suvlasnicima u zgradama kojima upravljamo, rekla je direktorica Inkasatora Ivana Fočić uoči potpisivanja ugovora s obrtnicima. Dodala je da time osiguravaju i stabilnu tržišnu cijenu, po cjeniku koji je također sastavni dio javne objave. Građanima je to posebno bitno jer cijena ne raste, a s obzirom na stalne turbulencije na tržištu to je za njih vrlo pozitivno jer - nema iznenađenja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- U sljedećim godinama nas čeka još više posla, posebno vezano uz energetsku obnovu. Inkasator kontinuirano provodi radionice, tribine i razgovara s korisnicima, suvlasnicima i predstavnicima. Potpisali smo tri sporazuma o zajedničkoj poslovnoj suradnji između nas i K-Indexa, odnosno za sve zgrade gdje je mješovito upravljanje. Ne izmičemo se već želimo da svima omogućimo energetsku obnovu, dodala je Fočić.

Inkasator trenutno ima devet zgrada u pripremi postupka za energetsku obnovu, dok će javni natječaji biti otvoreni za izradu certifikata i projektne dokumentacije. Dio zgrada obnovilo se samostalnim sredstvima pa se, kaže direktorica, skela seli na nove fasade. Unatoč tome što je ove godine potpisan manji broj ugovora nego proteklih godina, Fočić tvrdi da je u svakoj vrsti djelatnosti obrtnika ima dovoljno da korisnici mogu dobiti brzu i kvalitetnu uslugu.

Obrtnike je kod potpisivanja pozdravio i gradonačelnik Karlovca Damir Mandić, te rekao da je značajno da se radi o karlovačkim obrtnicima koji odrađuju sve te potrebne poslove. Brojni od njih, kaže gradonačelnik, i korisnici su gradskih potpora za koje je Grad u 2018. godini odvojio milijun i pol kuna predviđenih za male i srednje poduzetnike. U 2019. godini ta su sredstva još i veća a odnose se i na potpore u djelatnostima kojim putem ovih ugovora koristi tvrtka Inkasator.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!