AKTUALNO

Kreće projekt gradnje drugog kolosijeka pruge H. Leskovac - Karlovac, na potpisivanje ugovora danas stiže premijer Plenković

Kreće projekt gradnje drugog kolosijeka pruge H. Leskovac -
Karlovac, na potpisivanje ugovora danas stiže premijer Plenković
foto PIXELL

U Karlovac danas stiže premijer Andrej Plenković koji će, javili su nam iz Vlade RH, prisustvovati svečanosti potpisivanja Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt rekonstrukcije postojećeg i izgradnja drugog kolosijeka na dionici Hrvatski Leskovac – Karlovac.

Kako je najavljeno, predsjednik Vlade prvo će se sastati sa županom Karlovačke županije Damirom Jelićem i gradonačelnikom Grada Karlovca Damirom Mandićem u zgradi Karlovačke županije a potom će svi otići na željeznički kolodvor gdje će u 9 sati biti potpisan ugovor.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava potpisat će ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, Ravnatelj SAFU-a Tomislav Petric i predsjednik Uprave HŽ Infrastrukture Ivan Kršić.

- U pratnji predsjednika Vlade bit će ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Marko Pavić, ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, državna tajnica u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova Nikolina Brnjac te državni tajnik u Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture Josip Bilaver, dodali su iz ureda predsjednika Vlade.

KAportal.hr


Reci što misliš!