AKTUALNO

Policija traga za lopovima koji su digli u zrak bankomat na Dubovcu - susjedi ih nisu vidjeli ali su uvjereni: To su neki maheri

Policija traga za lopovima koji su digli u zrak bankomat na Dubovcu
- susjedi ih nisu vidjeli ali su uvjereni: To su neki maheri

Policija traga za počiniteljima nesvakidašnje pljačke bankomata koja se noćas dogodila u karlovačkoj gradskoj četvrti Dubovac.

Kao što smo jutros izvijestili, snažna eksplozija probudila je oko 2.30 sati stanovnike Dubovca, kad je "dignut" bankomat Karlovačke banke koji se nalazi u izlogu prodavaonice Feroterma.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Bankomat je znatno oštećen, a po prvim informacijama ukradena je kutija s novcem no ovu informaciju nam policija nije mogla potvrditi, dok odgovor kolika je šteta i je li novac doista ukraden još čekamo od Karlovačke banke.

- Jako se čulo, puknulo je pa sam izašla van vidjeti o čemu se radi. Lopove nisam vidjela, čuo se alarm a brzo je došla i policija, ispričala nam je stanarka u kući preko puta Feroterma te samo rekla: To su neki "maheri".

Koliko je eksplozija bila jaka dovoljno govore i dijelovi bankomata razasuti po cijelom parkiralištu ispred trgovine. Zanimljivo da je nastradao samo bankomat KABA-e dok je drugi pored njega, onaj Erste banke, ostao netaknut. Bitno je da nema ozlijeđenih osoba a više informacija bit će poznato nakon obavljenog policijskog očevida.

KAportal.hr

POGLEDAJTE VIDEO...

Izdvojeno


Reci što misliš!