AKTUALNO

Policija istražuje okolnosti masovne tučnjave u Otoku Oštarijskom kod Ogulina - sukobile se dvije romske obitelji, ima i ozlijeđenih žena

Policija istražuje okolnosti masovne tučnjave u Otoku Oštarijskom
kod Ogulina - sukobile se dvije romske obitelji, ima i ozlijeđenih
žena
Otok Oštarijski - foto screenshot Google Map

Što se sinoć događalo u Otoku Oštarijskom utvrđuje se kriminalističkim istraživanjem, a policija je na naš upit zasad samo potvrdila da je "u kući i ispred kuće došlo do fizičkog sukoba više osoba, te je nekim osobama pružena liječnička pomoć".

Neslužbeno saznajemo da su u masovnoj tučnjavi u ovom ogulinskom naselju sudjelovale dvije romske obitelji koje imaju dugu povijest sukoba, a po navodima čitateljica koja živi u Oštarijama, u tučnjavi su ozlijeđene i žene. Hitna pomoć i bolničko osoblje itekako je imalo posla u obradi ozlijeđenih sudionika što dovoljno govori o intenzitetu sukoba.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Ovo je sramota, ne može više čovjek ni na ulicu izaći i da bude siguran, kazala nam je čitateljica i zamolila za anonimnost.

U policiji su nam još samo dodali da se utvrđuju sve okolnosti ovog događaja, te da će po završetku kriminalističkog istraživanja obavijestiti javnost o njegovim rezultatima.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!