AKTUALNO

Badovinac ozbiljno zabrinut: Gdje je gradonačelnik? Nema ga nigdje, čak nije došao na dodjelu nagrada najboljim sportašima

Badovinac ozbiljno zabrinut: Gdje je gradonačelnik? Nema ga nigdje,
čak nije došao na dodjelu nagrada najboljim sportašima

Nepojavljivanje u javnosti gradonačelnika Damira Jelića, pa čak ni na protokolarnim događanjima, zabrinulo je gradskog vijećnika Nikolu Badovinca (HNS) i to toliko da je na svom FB profilu krenuo u potragu za njim.

Jelić je, podsjetimo, posljednji javni istup imao u Aquatici 18. prosinca, kada je najavio kandidaturu za karlovačkog župana. Sva blagdanska dijeljenja darova prošla su bez njega, a ta se praksa nastavila i u siječnju pa je propustio dolazak ministra zdravstva, čak i uručenje Medalje gradonačelnika Antunu Kikašu koju mu je on dodijelio, a onda i proglašenje najboljih karlovačkih sportaša. Jedino se nakratko ukazao javnosti prije puta na duhovnu obnovu, ali i tada je dužnost davanja izjave prepustio suradnicima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Gotovo sva protokolarna događanja je umjesto njega odradio predsjednik Gradskog vijeća i karlovačkog HDZ-a i kandidat za gradonačelnika Damir Mandić. Ako sjedne na Jelićevo mjesto, bit će mu to već itekako dobro znana obveza.

No, kako je Jelićevo mjesto još uvijek Jelićevo, a ne Mandićevo, Badovincu je gradonačelnikovo izostajanje s javnih događanja već zvono za uzbunu.

- Brinem se, ali ozbiljno! :) Nije ga bilo na dodjeli nagrada najboljim sportašima grada Karlovca za 2016. Umjesto njega je bio, pogađate tko. Ne, nisu bili njegovi zamjenici. Bio je predsjednik GV. To je valjda službeni zamjenik. Traži se gradonačelnik!, poručio je Badovinac.

Svoj je apel popratio i zanimljivom fotomontažom, valjda nadajući se da će tako prije ući u trag prvom čovjeku grada.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!