AKTUALNO

Izgorjeli automobil pripada bivšem dopredsjedniku županijske Mladeži HDZ-a - vlasnik u šoku, čeka rezultate istrage

Izgorjeli automobil pripada bivšem dopredsjedniku županijske
Mladeži HDZ-a - vlasnik u šoku, čeka rezultate istrage

Automobil koji je noćas izgorio na Trgu hrvatskih mučenika u Dugoj Resi pripada Zdravku Kirinčiću, bivšem dopredsjedniku Mladeži HDZ-a Karlovačke županije.

Kako nam je sam rekao, više nije aktivan u stranci a dužnost dopredsjednika županijske Mladeži mu je prestala automatizmom nakon što je prešao 35. godinu života. Kirinčić je bio i član  Nacionalnog odbora Mladeži.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Ne  znam što bih rekao, još sam u šoku zbog svega. Ne sumnjam na nikoga, istraga je u tijeku pa bi policija trebala obaviti svoj posao, rekao nam je kratko Kirinčić preko telefona. Naknadno je poslao i mail u kojem navodi da je obiteljski čovjek čiji se rad u HDZ-u kao člana mladeži temeljio isključivo na humanitarnom radu i radu za dobrobit svih žitelja Duga Rese i zajednice općenito.

- Smatram da nije korektno vezati moju stranačku pripadnost uz ovaj nemili događaj u ovo predizborno vrijeme, jer bi se lako moguće moglo zlouporabiti, piše nam Kirinčić.

Podsjetimo, automobil Opel Astra dijelom je izgorio noćas, vatra je zahvatila i Fiat Punto koji je bio parkiran neposredno pored njega. Požar su ugasili vatrogasci, a policija istražuje događaj koji je očekivano šokirao vlasnika, ali i uznemirio sve susjede.

KAportal.hr

VIDEO S MJESTA DOGAĐAJA...

Izdvojeno


Reci što misliš!