AKTUALNO

SDP odlučio da će u izbornoj trci za gradonačelnika podržati nezavisnog Davora Petračića

SDP odlučio da će u izbornoj trci za gradonačelnika podržati
nezavisnog Davora Petračića
foto ilustracija

SDP do sada nije istaknuo svog kandidata za gradonačelnika Karlovca, a kako stoje stvari niti neće, već će samo objaviti da će na lokalnim izborima u svibnju podržati nezavisnog Davora Petračića.

Podsjetimo, KAportal je još prije mjesec dana pisao da je Petračić imao kontakte s povjerenikom Gradske organizacije Nenadom Livunom, no od tada nije bilo nikakvih konkretnih naznaka da će ga SDP uistinu i podržati. Čak se nagađalo da bi SDP za gradonačelnika Karlovca mogao podržati Ivana Vilibora Sinčića iz Živog zida, no to je bilo još manje vjerojatno.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Međutim, po najnovijim informacijama SDP-ova podrška Davoru Petračiću je već gotova stvar, jer su u SDP-u, pošto nemaju dovoljno jaku osobu koja bi se mogla uhvatiti u izbornu bitku s Damirom Mandićem, procijenili da je Petračić bolji izbor. Pritom neće uvjetovati da jedan od zamjenika bude iz SDP-a, već će ih izabrati sam Petračić, odnosno njegova opcija Naš Karlovac.

SDP će danas na tiskovnoj konferenciji službeno objaviti i imena kandidata za župana Karlovačke županije. Kao što se i nagađalo, to će biti Ogulinac Ivan Vuković, dok će u izbornu trku za zamjenike Karlovčanin Josip Benčić i Dugorešanin Zdenko Močnik iz HSS-a.

KAportal.hr

 

Izdvojeno


Reci što misliš!