AKTUALNO

Livun SDP-ovcima: Podržavamo Petračića kao kandidata za gradonačelnika, zamjenik će biti iz redova SDP-a

Livun SDP-ovcima: Podržavamo Petračića kao kandidata za
gradonačelnika, zamjenik će biti iz redova SDP-a
foto ilustracija

Iako do lokalnih izbora ima još 39 dana, predizborna kampanja se sve više zahuktava. Danas se oglasio i povjerenik za Gradski odbor SDP-a Nenad Livun koji je najavio kako SDP na predstojećim lokalnim izborima kao kandidata za gradonačelnika Karlovca podržava Davora Petračića.

- Vjerujemo da je upravo g. Petračić kandidat koji može donijeti promjene u Karlovac i koji može potaknuti stanovnike Karlovca da izaberu novi smjer za njihov grad, kaže Livun.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- SDP Karlovac će također dati podršku Petračiću kroz prijedlog kandidata za zamjenika gradonačelnika koji će doći iz redova SDP-a. Smatramo da je jako važno da na to mjesto dođe stručna i ugledna osoba i vjerujemo da zajedničkim snagama možemo učiniti Karlovac boljim, kaže Livun iako ne otkriva o kome se radi.

KAportal neslužbeno da se radi o Dubravku Golubiću, diplomiranom ekonomistu koji radi kao v.d. predstojnika karlovačke podružnice Zavoda za mirovinsko osiguranje.

- Kada je u pitanju lista za Gradsko vijeće, SDP Karlovac i NL Davor Petračić idu zasebno na izbore. Smatramo da je jako važno imati snažno gradsko vijeće koje će djelovati u interesu stanovnika Karlovca, a SDP Karlovac će u tom vijeću i dalje biti glasan i jasan po pitanjima socijalne pravednosti i bržeg razvoja grada, te ćemo činiti sve što je u našoj moći da sugrađanima omogućimo ljepši, ugodniji i kvalitetniji život, navodi Livun.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!