AKTUALNO

Drugi krug izbora u Karlovcu, Dugoj Resi, Ogulinu i Ozlju, Jelić postao župan već u prvom krugu, a Katić prvi čovjek Slunja

Drugi krug izbora u Karlovcu, Dugoj Resi, Ogulinu i Ozlju, Jelić
postao župan već u prvom krugu, a Katić prvi čovjek Slunja

Na području Karlovačke županije od početka je golemu prednost imao Jelić. Pred sam kraj u par je navrata padao ispod 50% glasova, no u konačnici je ipak uspio preći tu "magičnu granicu" i postati novi karlovački župan već u prvom krugu.

DUGA RESA

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U Dugoj Resi će u drugi krug izbora za gradonačelnika Tomislav Boljar (HSS/SDP) i Dijana Zadrović (HDZ), a u vijeću je situacija ovakva: HDZ i HSS imaju po 6 vijećnika, SDP 2, a po jednog vijećnika imaju Živi zid, nezavisna lista Zorana Vilovića te Akcija umirovljenici zajedno.

OGULIN

U Ogulinu će se u drugom krugu za gradonačelničko mjesto nadmetati Sanja Marković (HDZ/HSLS/HSS/HSU) i Dalibor Domitrović (SDP/HNS). U vijeću HDZ s partnerima ima 8 članova, SDP/HNS će imati 5, nezavisna lista Željka Stipetića 3, a DSS jednog vijećnika.

OZALJ

U Ozlju će u drugi krug dvije dame - Gordana Lipšinić (HDZ) i Irena Šimunić (SDP/HNS/HSU), a u gradskom vijeću HDZ će imati 7 vijećnika, SDP s partnerima 6, dok će po jednog vijećnika imati nezavisne liste Damira Vergota i Igora Kalčića.

 

SLUNJ

Napokon, u Slunju apsolutna pobjeda HDZ-a. Jure Katić već je u prvom krugu postao gradonačelnik, dok će u vijeću HDZ imati natpolovičnu većinu. Vijeće će popuniti SDP, Živi zid i HNS/HSS.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!