AKTUALNO

Počele su vrućine, ići će i do 30 stupnjeva Celzija- no za vikend na kopnu mogući pljuskovi

Počele su vrućine, ići će i do 30 stupnjeva Celzija- no za vikend
na kopnu mogući pljuskovi

Razvoj vremena za vikend nije još sasvim siguran. Izračuni modela se mijenjaju iz dana u dan, no vjerojatnije je da će na Jadranu ostati sunčano, dok su na kopnu mogući prolazni pljuskovi.

 LogImpression?z=1090;ad=136110;m=RTL;sidLjeto je malo uranilo, počinju nam vrućine i sparine koje će, s obzirom na sezonske prognoze prevladavati iduća tri do četiri mjeseca! No, vratimo se na kratkoročnu, ovotjednu prognozu.

RADNI DIO TJEDNA

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sutra, u utorak, vrijeme će biti slično današnjemu, pretežno sunčano, ali čak malo toplije. Temperatura će na kopnu dosezati 30 stupnjeva, a na Jadranu 25 do 28. Ni vjetar neće znatno olakšavati jer će biti vrlo slab.

U srijedu još u cijeloj zemlji sunčano, na kopnu će biti još toplije, oko 31, na Jadranu oko 28. Iako će sunce dominirati, u sjevernim kopnenim krajevima, Zagorju i Međimurju, lokalno je moguće kratkotrajno, ali izraženo nevrijeme.

U četvrtak i petak, lokalnih će pljuskova biti i drugdje na kopnu, dok na Jadranu ostaje pretežno sunčano.

VIKEND

Razvoj vremena za vikend nije još sasvim siguran. Izračuni modela se mijenjaju iz dana u dan, no vjerojatnije je da će na Jadranu ostati sunčano, dok su na kopnu mogućiprolazni pljuskovi – veća mogućnost za njih je u nedjelju. Ipak, u cijeloj će zemlji ostati vrlo toplo i vruće, i tako – do daljnjega!

Više detalja i zanimljivosti o vremenu, pratite na našem programu svakog dana u 16:30, 18:25 i 19:25 te na našoj Facebook stranici – RTL Vrijeme.

Vijesti.rtl.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!