AKTUALNO

I rođena Karlovčanka Ana Buneta Japec u utrci za krunu Najljepše mame Hrvatske: Možda ispadne nešto dobro, ali djeca i studij su prvi

I rođena Karlovčanka Ana Buneta Japec u utrci za krunu Najljepše
mame Hrvatske: Možda ispadne nešto dobro, ali djeca i studij su
prvi

- Djeca i studij su na prvom mjestu, a ovo - kako bude! Možda ulazak u finale, kazala nam je Ana Buneta Japec, pričajući što očekuje od izbora za Najljepšu mamu Hrvatske.

Ova rođena Karlovčanka, koju je ljubav prije dvije godine preselila u Kutinu, među 24 je polufinalistice ovogodišnjeg izbora za najljepšu mamu. Bit će održan u Šibeniku 1. i 2. rujna.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Prijavila sam se iz znatiželje pa što bude. Negdje u travnju smo suprug, susjed i ja počeli raditi fotografije, slikati se, raditi video... U stvari smo se zabavljali, a već sam dobila casting, sad ovo... Ispalo je nešto dobro iz toga, ispričala je Buneta Japec.

Majka djece od četiri i dvije godine u planovima trenutno nema manekensku karijeru ili nešto slično jer i ne zna kako bi još i to stizala. Uz brigu o dvoje male djece, ovu 24-godišnju ekonomisticu uskoro očekaju i studentske obveze.

- Studij sam prekinula zbog trudnoće, ali na jesen nastavljam studirati ugostiteljstvo na karlovačkom Veleučilištu. Djeca i studij su ono što mi je važno, a ovo je samo iskrsnulo, zaključila je Buneta Japec.

KAportal.hr


Reci što misliš!