AKTUALNO

Iznenada preminuo Željko Gojšić (63), bivši predsjednik karlovačkog Gradskog vijeća i omiljeni stomatolog u svojoj Rečici

Iznenada preminuo Željko Gojšić (63), bivši predsjednik karlovačkog
Gradskog vijeća i omiljeni stomatolog u svojoj Rečici

Iznenada je, u 64. godini života preminuo Željko Gojšić, bivši predsjednik karlovačkog Gradskog vijeća i poznati stomatolog iz Rečice koji je godinama tamo vodio i svoju Stomatološku ordinaciju.

Preminuo je noćas, te će posljednji ispraćaj biti održan sutra (utorak) u 15 sati na mjesnom groblju u Rečici.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Gojšića će mještani Rečice pamtiti kao dobrog susjeda i čovjeka, predanog zubara, predsjednika tamošnjeg KUD-a, a šira karlovačka javnost kao dobitnika Nagrade Grada Karlovca 2015. godine, istaknutog HDZ-ovca i predsjednika Gradskog vijeća u dva mandata, od 2005. do 2010. godine, ali i kao jedinog na ovoj dužnosti koji je sam s nje odstupio.

Podsjetimo, to je bilo u svibnju 2010. godine kad je Gojšić dao i ostavku i na mjesto potpredsjednika Gradskog odbora i vratio mandat stranci, te samo ostao raditi kao član temeljnog ogranka. Zbog svoje političke principijelnosti Gojšić je postao omiljen i među oporbenim gradskim vijećnicima koji i danas često spominju da je kao predsjednik bio vrlo smiren, imao strpljenja te svojim iskustvom, znanjem ali i duhovitošću često u Gradsku vijećnicu unosio pravi duh parlamentarizma.

Upravo u toj, Velikoj gradskoj vijećnici, sutra od 12.30 sati, bit će održana komemoracija za pok. Željka Gojšića.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!