AKTUALNO

Petračić kritizira nova zapošljavanja u Toplani: Tvrtka je prenapučena, bez kompasa i perspektive

Petračić kritizira nova zapošljavanja u Toplani: Tvrtka je
prenapučena, bez kompasa i perspektive

Nova zapošljavanja u Gradskoj toplani revoltirala su gradskog vijećnika Davora Petračića koji je kritizirao nove poteze ove gradske tvrtke. Naime, nedavno je u radni odnos primljena glasnogovornica Ivana Rumenović, a Toplana je dobila i novog pomoćnika direktora, odnosno direktorice, Hrvoja Klobučara.

- Baš sam iznenađen dodatnim zapošljavanjima u Gradskoj toplani u Karlovcu. Pored previše zaposlenih, pedesetak za rad zbog šest mjeseci grijanja, sad dolaze pomoćnik direktora i glasnogovornica pored premalih prihoda i njihovim konstantnim padom, prevelikih troškova, sa jednom od najviših cijena grijanja u Hrvatskoj, kaže Petračić. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako kaže, Gradska toplana je prenapučena i generalno bez kompasa i perspektive.

- Jedino što razumijem je kad se netko osjeća nekompetentno, pa onda to proba kompenzirati zapošljavanjem onih za koje misli da su kompetentniji, naravno preko stranke - HDZ-a i tu je krah našeg društva u cjelini. Sve nenormalno postaje nam normalno, sve smo ovisniji o nekome, sve više se bojimo za egzistenciju i sve više smo – ovce, zaključio je Petračić.

Najavio je da će za sljedeću sjednicu Gradskog vijeća tražiti izvješće o poslovanju Toplane, pitati otkud im novac za zahvate na rekonstrukciji mreže, radi li se o vlastitim ili kreditnim sredstvima,

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!