AKTUALNO

Prvi posao novog direktora Radio Karlovca je imenovanje glavnog urednika - neslužbeno, to je Branko Obradović Kina

Prvi posao novog direktora Radio Karlovca je imenovanje glavnog
urednika - neslužbeno, to je Branko Obradović Kina

Prvi posao Matije Perkovića, bivšeg predsjednika Mladeži HDZ-a, a sad novog direktora gradske tvrtke Hrvatski radio Karlovac bit će promjena sistematizacije koja se upravo odnosi na njegovo radno mjesto. Naime, on je uz funkciju direktora preuzeo i dužnost glavnog urednika. Kako ovaj ekonomist po struci nema nikakvog iskustva u radu medija, a kamoli uređivanja njih čak tri - radija, tjednih novina i web portala, imenovat će se novi glavni urednik.

Perković je konačno prekinuo višednevnu "silenzio stampa", odnosno medijsku šutnju koja je trajala od njegovog imenovanja prije tjedan dana. Kako je rekao, u poslu je preko glave a prvi će upravo biti imenovanje glavnog urednika.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Neslužbeno saznajemo da je već određeno da to bude Branko Obradović Kina, radijski veteran koji se kao zaposlenik na Radio Karlovac vratio 2014. godine.

Podsjetimo, Perkovićevom imenovanju prethodila je ekspresna smjena predsjednice Nadzornog odbora HRK-a Mirna Špehar a na njezino je mjesto došao HDZ-ov pouzdanik Dubravko Strnić. Stranka tako nije riskirala da na čelno mjesto gradske tvrtke dođe netko od preostalih pet kandidata, pa sad s Perkovićem vladajuća struktura pola godine prije lokalnih izbora ovaj medij može komotno držati pod kontrolom.

Praktički se ništa ne mijenja jer je to imala i do sada, jedino što bi Perković trebao doprinjeti da koja kuna više dođe u tvrtku koja u ovim okolnostima ne može funkcionirati bez dotacija Grada.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!