AKTUALNO

Sekunda dovoljna za tragediju: Očevid pokazao da je 57-godišnjak iz neutvrđenog razloga skrenuo ulijevo i udario u cisternu

Sekunda dovoljna za tragediju: Očevid pokazao da je 57-godišnjak iz
neutvrđenog razloga skrenuo ulijevo i udario u cisternu

Policija je objavila rezultate očevida tragične prometne nesreće u kojoj je na mjestu poginuo 57-godišnji vozač osobnog automobila.

- On je jučer oko 7 sati državnom cestom D-1 u naselju Lug u Općini Draganić upravljao osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka te je iz neutvrđenog razloga skrenuo u lijevo i udario u teretni automobil riječkih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 53-godišnjak, izvijestila je policija.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Udario je u cisternu Petrola koja je prevozila lož ulje, a nakon sraza s teretnjakom je osobni automobil sletio van kolnika, udario u betonski propust oborinskih voda te se prevrnuo.

- U ovom događaju smrtno je stradao 57-godišnji vozač, dok je 53-godišnji vozač lako ozlijeđen. Očevid je na mjestu događaja provela zamjenica općinske državne odvjetnice u suradnji s policijskim službenicima, a s ciljem utvrđivanja točnog uzroka ovog događaja i smrtnog stradavanja provodi se daljnje kriminalističko istraživanje, kažu u policiji.

Prilikom sudara je iz cisterne iscurio dio goriva, pa je brzom intervencijom vatrogasaca spriječeno veće zagađenje okoliša.

KAportal.hr


Reci što misliš!