AKTUALNO

Prije dvije godine "opelješio" kuću na Luščiću, sad će ga i stići pravda - policija za krađu sumnjiči 42-godišnjaka

Prije dvije godine

Policija je po svemu sudeći uhvatila lopova koji je još prije dvije godine pristojno "počistio" kuću 37-godišnjakinje u karlovačkoj gradskoj četvrti Luščić - Jamadol.

Naime,  42-godišnjaka se sumnjiči da je u razdoblju od 16. do 19. ožujka 2018. godine iz kuće 37-godišnjakinje otuđio dokumente, odjevne predmete i druge stvari u vrijednosti većoj od 21.000 kuna.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe protiv 42-godišnjaka je nadležnom državnom odvjetništvu podneseno posebno izvješće, kažu u policiji.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su dva kaznena djela i jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira (Ogulin).

- U razdoblju od 17. do 18. ožujka nepoznati počinitelj je u gradskoj četvrti Novi Centar u Karlovcu iz kombi vozila 50-godišnjaka otuđio razni alat u vrijednosti većoj od 20.000 kuna. Jučer, 18. ožujka na području općine Krnjak policijski službenici su u pokušaju krađe drva sa stovarišta zatekli 59-godišnjaka i 52-godišnjakinju. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe u pokušaju protiv osumnjičenih će nadležnom državnom odvjetništvu biti podnesena kaznena prijava, izvijestili su još iz policije.

KAportal.hr


Reci što misliš!