AKTUALNO / IZBORI 2024.

U "PLAVOJ KUĆI"

U karlovačkom HDZ-u već slave pobjedu! Svih pet kandidata iz Karlovačke županije moglo bi ući u Sabor, Furdek Hajdin: I Ogulin se ponovo plavi

U karlovačkom HDZ-u već slave pobjedu! Svih pet kandidata iz Karlovačke županije moglo bi ući u Sabor, Furdek Hajdin: I Ogulin se ponovo plavi

To je potvrda svega što radi Vlada RH i mi na razini gradske uprave za naše građane. Vlada će u trećem mandatu brinuti o svima bez obzira koga su podržali, jer HDZ brine o svim građanima Hrvatske, rekao je Mandić

U karlovačkom HDZ-u već je nakon objave prvih rezultata izlaznih anketa zavladalo dobro raspoloženje, dok su se medijima obratili Damir Mandić, Martina Furdek Hajdin, te predsjednica ŽO HDZ-a Nada Murganić. Kako stvari stoje, Mandić i Furdek Hajdin ući će u Hrvatski sabor, a svoje bi mjesto, ako bude pomicanja na listi zbog ulaska u Vladu to bi mogla i Ogulinka Anđelka Salopek.

Mandić se zahvalio biračima, kaže "koji su iskoristili priliku i došli na birališta i dali povjerenje opcijama koje su njima važni".

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

-  Ovi rezultati su potvrdili da sve ono što je ova Vlada RH na čelu s Andrejom Plenkovićem radila u Karlovcu i šire je velika većina naših sugrađana prepoznala i danas poslala poruku podrške posebno uz ovu visoku razinu izlaznosti, rekao je Mandić.

Dodao je da je u Karlovcu očekivao vrlo dobar rezultat.

- To je potvrda svega što radi Vlada RH i mi na razini gradske uprave za naše građane. Vlada će u trećem mandatu brinuti o svima bez obzira koga su podržali, jer HDZ brine o svim građanima Hrvatske, rekao je Mandić.

Zadovoljstvo s rezultatom izrazila je i Furdek Hajdin, koja je rekla da je ponosno zadovoljna na situaciju u Ogulinu koji se "po sadašnjim rezultatima ponovo plavi".

- Ove brojke koje su sad već vidljive pokazuju da su građani opet ukazali povjerenje HDZ-u i da će Andrej Plenković sastaviti Vladu u trećem mandatu. Mi smo dio 7. izborne jedinice, zahtjevne teritorijalno, ali imali smo jaku pobjedničku listu. Pet mjesta iz Karlovačke županije - Tomu Medveda, Nikolinu Brnjac, Martinu Furdek Hajdin, Damira Mandića i Anđelku Salopek. Ponosna sam što sam na čelu ovako kvalitetne organizacije HDZ-a koja ima dobre rezultate i koja povjerenje građana u potpunosti opravdava, a  i tako će biti i ubuduće, rekla je Nada Murganić. 

FOTO GALERIJA

 

Izdvojeno


Reci što misliš!