AKTUALNO / VIJESTI

IKEA povukla iz prodaje dva dječja proizvoda: Mogu dovesti do gušenja!

IKEA povukla iz prodaje dva dječja proizvoda: Mogu dovesti do
gušenja!
Luka Stanzl/PIXSELL,

IKEA poziva sve kupce, koji su kupili dječji podbradnik MATVRÅ, plavi/crveni, pakovanje od 2 komada, da ga prestanu koristiti i da se obrate tvrtki IKEA radi zamjene ili nadoknade, izvijestili su iz tvrtke.

Iz kompanije su objavili da su dobili izvješća da se gumb na dječjem podbradniku MATVRÅ može otpustiti pa postoji opasnost da dovede do gušenja.

Račun za vraćanje podbradnika nije potreban

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

IKEA poziva sve kupce da vrate proizvode radi punog povrata novca ili zamjene sličnim proizvodom. Dokaz o kupnji (račun) nije potreban.

"Uvidjeli smo da postoji rizik da gumb popusti ako dijete povuče podbradnik“, kaže Emelie Knoester, menadžerica u IKEA of Sweden, i nastavlja: "Sigurnost kupaca glavni je prioritet tvrtke IKEA, zbog čega smo odlučili povući dječji podbradnik MATVRÅ plavi/ crveni, pakovanje od 2 komada, kao mjeru predostrožnosti. Istoimeni podbradnici MATVRÅ s uzorkom voća/povrća, zelene/žute boje sigurni su za upotrebu jer su izrađeni od drugačijeg materijala i drugačijeg su dizajna."

Dječji podbradnik MATVRÅ moguće je zamijeniti u bilo kojoj robnoj kući IKEA za zamjenski proizvod ili za puni plaćeni iznos. Dokaz o kupnji (račun) nije potreban, izvijestili su iz IKEA-e.

RTL.hr


Reci što misliš!