AKTUALNO / VIJESTI

Klub za zapošljavanje mladih Karlovačke županije ulazi u zadnju fazu provedbe, kreću i nove radionice

Klub za zapošljavanje mladih Karlovačke županije ulazi u zadnju
fazu provedbe, kreću i nove radionice

!

Ove radionice namijenjene su svim mladim osobama s područja Karlovačke županije, neovisno o stupnju obrazovanja i neovisno o tome jesu li prijavljeni na Hrvatski zavod za zapošljavanje. Cilj radionica je naučiti mlade osobe izrađivati vlastiti životopis (kreativni, standardni i videoživotopis), pisati molbe i prijave za posao, pretraživati oglase za posao te razviti vještine samoprezentacije i predstavljanja pred poslodavcima. Osim toga, mladi će imati mogućnost upoznati poslodavce s područja Karlovačke županije, postaviti svoje životopise na online platformu Kluba za zapošljavanje mladih gdje će pak poslodavci moći direktno pretraživati njihove životopise. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osim radionica za mlade nezaposlene pripremljen je i online trening, dogovorene radionice vezane uz brendiranje, a u tijeku je i istraživanje o stavovima mladih nezaposlenih, priprema priručnika za trenere u Klubu za zapošljavanje i za sve koji se žele aktivno baviti mladim nezaposlenima, nova javna tribinu i još štošta.

Klub za zapošljavanje mladih Karlovačke županije projekt je udruge Carpe Diem u partnerstvu sa Gradom Karlovcem, Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Hrvatskom obrtničkom komorom i Hrvatskom gospodarskom komorom, a financiran je iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 989 443,00 kn. 

Za sve dodatne upite i informacije posjetite Facebook ili Instagram stranicu „Klub za zapošljavanje mladih Karlovačke županije“.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!